Venus


Tongeren

Ik wens meer informatie of een afspraak

Ontdek Residentie Venus: een exclusief, kleinschalig residentieel nieuwbouwproject nabij hartje Tongeren. Residentie Venus zal 13 hedendaagse, stijlvolle en hoogkwalitatieve nieuwbouwappartementen omvatten. U woont er in alle comfort, en dat werkelijk op een steenworp van de Tongerse binnenstad.

 

Wonen als God in Tongeren?
Residentie Venus, da’s liefde voor wonen.

 

Sublieme ligging aan de stadsrand

Alle wegen leiden naar Rome… of Tongeren!

Via tal van invalswegen die naar het centrum van Tongeren leiden, geraakt u vanuit Residentie Venus met de auto ook vlot in steden als Bilzen, Hasselt, Sint-Truiden, Maastricht en Luik. De bus stopt ook vlakbij en brengt u gemakkelijk naar de binnenstad en omliggende steden en gemeenten. Het treinstation ligt slechts op een boogscheut. U merkt het: dankzij haar centrale ligging is uw nieuwe thuis langs alle windrichtingen vlot bereikbaar.

 

3 begrippen: ruimte, licht & privacy

“Omdat wij het van primair belang vinden dat u zich als toekomstige bewoner gelukkig zal voelen in uw nieuwe woonst, creëren wij steevast projecten waarin er lustig op los wordt gespeeld met natuurlijke lichtinval.”

Dankzij een optimale indeling van uw appartement, in combinatie met een uitgekiende plaatsing van mooie, plafondhoge glaspartijen, zorgen we ervoor dat u in ieder appartement van Residentie Vicus een ultiem ruimtelijk gevoel zal kunnen ervaren, maar tegelijk ook kan genieten van uw nodige privacy.

 

 

 

Uw eigen leefterras

Aangename privé-terrassen zijn vandaag voor vele van onze klanten onmisbaar geworden. Dankzij de grote, drempelloze glaspartijen, zorgen ze voor een verlening van uw leefruimte. Bovendien wilt u ook kunnen genieten van de buitenlucht. Denk daarbij maar aan uw ochtendkoffie in de zon of uw aperitiefje na het werk.

 

Stijlvol en luxueus wonen in hoogstaande kwaliteit, persoonlijk en op maat

Niet enkel de stijlvolle en tijdloze architectuur van Residentie Venus zal in het oog springen. Ieder appartement zal standaard reeds voorzien worden van een hoogwaardige afwerking met duurzame materialen en het nodige moderne wooncomfort inbegrepen. Echter kan (lees ‘zal’ indien u er tijdig bij bent) de indeling van uw appartement alsook de interieurafwerking volledig op maat gebeuren, op basis van uw behoeften, persoonlijke smaak en budget.

Op die manier garanderen wij u alvast graag een zorgeloze oplevering van uw nieuwe droomappartement of -investering.

 

Koop nog snel aan 6% BTW in plaats van 21% BTW!*

Vanaf 2021 werd het onder welbepaalde voorwaarden mogelijk om nieuwbouwprojecten die het resultaat zijn van een heropbouw na afbraak aan te kopen met een belastingheffing van slechts 6% BTW op de nieuwbouw-constructiewaarde in plaats van de normale 21%.

Helaas loopt deze tijdelijke gunstmaatregel zeer binnenkort op zijn einde… Echter gezien de bouw reeds volop aan de gang is, zal u – *indien u voldoet aan de wettelijke voorwaarden – bij dit prachtige nieuwbouwproject wél nog kunnen genieten van een fikse BTW-besparing op uw aankoop.

Aarzel dus niet langer en neem snel contact met ons voor meer info en/of een persoonlijke afspraak.

 

Ik wens meer info te ontvangen

Interesse, maar u bent nog huiseigenaar?

U zou graag meer informatie opvragen of een afspraak maken om kennis te maken met Residentie Venus, maar u aarzelt omdat u nog huiseigenaar bent? Maakt u zich geen zorgen! Met onze expertise begeleiden wij u graag in het volledige aankoop- alsook verkooptraject. We helpen u graag aan uw nieuwe droom.

 

Residentie Venus samengevat:

 • Exclusief en kleinschalig nieuwbouwproject met een tijdloze klasse-architectuur
 • Toplocatie nabij het centrum van Tongeren, centrale ligging makkelijk bereikbaar vanuit alle windrichtingen
 • Modern én betaalbaar wooncomfort dankzij toepassing BEN-principes
 • Uitstekende verbinding richting Maastricht, Luik, Bilzen, Hasselt, Sint-Truiden, …
 • Energiezuinige kwaliteitsbouw naar de laatste BEN-normen en gebruik van duurzame bouwtechnieken en kwaliteitsmaterialen
 • Bonus Bijna-Energie-Neutraal: zowel financiële en fiscale voordelen
 • Ruime, lichtrijke appartementen met open leefruimten en aangename leefterrassen
 • Hoogkwalitatieve afwerking op maat, naar eigen smaak en budget
 • Persoonlijke adviesverlening en gratis begeleiding interieurarchitect inzake keuze-indeling en materialen
 • Realisatie door ervaren bouwpromotor
 • Ontwerp door gerespecteerd architectenbureau Drieskens&Dubois – Hasselt

Update bouwwerf (Februari 2024)

Locatie


Meer informatie over dit project?