Gepersonaliseerde dienstverlening


Uw appartement volgens uw wensen

Bij Vercammen Woonprojecten staan we gekend om onze gepersonaliseerde dienstverlening. Door onze jarenlange ervaring hebben we enorm veel kennis opgebouwd. Dit heeft als gevolg dat we feilloos uw bouwproject kunnen sturen.

De aankoop op plan heeft als voordeel dat de indeling alsook interieur-afwerking volledig op maat kan gebeuren, op basis van uw behoeften en uw persoonlijke smaak. Bij wijze van spreken is alleen de positie van de buitenmuren vastgelegd, daarbuiten zijn zowat alle opties bij onze appartementen mogelijk. In dialoog met onze specialisten kiest u voor bijkomende elementen bovenop de basisuitwerking: massief parket, domotica, airconditioning, schilderwerken, maatwerk, haard, …

Klantenbegeleiding stap voor stap

Stap 1

Een verkennend gesprek

U komt langs bij ons op kantoor voor een verkennend gesprek. Sommigen dingen liggen nu eenmaal wettelijk vast, maar dat betekent niet dat wij niet openstaan voor dialoog. Wenst u bijvoorbeeld een aanpassing op het oorspronkelijke ontwerp? Of valt uw oog toch nog op een ander soort afwerking? Alles is bespreekbaar. Onze klantenbegeleider overloopt met u al uw wensen en werkt een concreet uitvoerplan voor u uit. Op deze manier weet u wat er te gebeuren staat, zelfs in de ruwbouwfase.

Stap 2

Bezoek aan de toonzalen

Welke vloer verkiest u? Welke keuken ziet u graag? Voor al uw keuzes bent u welkom in de toonzalen van onze leveranciers tot u precies gevonden heeft wat u zoekt. Over deze aannemers en leveranciers gesproken. Wij werken alleen maar samen met lokale partijen die de kwaliteit kunnen voorschotelen die we vragen, zowel op vlak van materialen als op vlak van geleverd werk. Bovendien beschikken al onze leveranciers – in keukens, badkamers, binnendeuren en vloeren – over een ruim keuzeaanbod in verschillende budgetklassen. Samen gaan we voor een gedetailleerde afwerking: zo voelt u zich na de oplevering meteen thuis.

Stap 3

Gedurende het bouwproces

Nadat u uw keuzes heeft gemaakt is het enkel nog wachten op de volgende bouwfases. Omdat we er zeker van willen zijn dat alles aan uw wensen voldoet houden we u meermaals op de hoogte van de verschillende bouwfases van het project, geïllustreerd met foto’s of video’s. Ook kan u, na afspraak, op werfbezoek gaan. Zo heeft u steeds een duidelijk beeld van uw nieuwe woonst in wording en kan u bijsturen waar nodig.

Stap 4

De oplevering en daarna

De oplevering is een belangrijke mijlpaal: ze markeert het einde van de werf en bewijst dat de aannemer zijn verplichtingen is nagekomen.

De oplevering gebeurt in twee keer: een voorlopige oplevering en een definitieve oplevering. De voorlopige oplevering is in de eerste plaats het feit dat de werken voltooid zijn en dat u uw intrek hebt genomen in uw woning. Met de definitieve oplevering, meestal zo’n jaar na de voorlopige oplevering, erkent u dat de werken goed zijn uitgevoerd.

Tijdens en ook na deze opleveringen kan u als klant nog steeds terecht bij ons. Een volledige en gepersonaliseerde dienstverlening dus, van begin tot einde.

Persoonlijk gesprek?


Heeft u interesse in één van onze projecten of wenst u graag op de hoogte gehouden te worden van nieuwe ontwikkelingen?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en/of een vrijblijvende kennismaking.

Contacteer ons