Aan het Heldenplein, de toegangspoort van Stokkem, bouwen wij een mooi nieuwbouwproject: Residentie Heros.

Heros


Dilsen-Stokkem

Het gemeentebestuur van Dilsen-Stokkem bood deze te bebouwen grond aan in een wedstrijd voor geïnteresseerde projectontwikkelaars.

Ons architecturaal ontwerp, getekend door Contour Architecten, werd door de beoordelingscommissie (samengesteld uit deskundigen, architecten en stedenbouwkundigen) geselecteerd als winnaar.

Dit kleinschalig project te Dilsen-Stokkem omvat drie aparte woonblokken met drie volwaardige gevels. Er is een mooie keuze gemaakt van lichte baksteen en houten gevelbekleding. De 3 aparte woongelegenheden omvatten samen 12 appartementen met 2 of 3 slaapkamers, 14 ondergrondse parkeerplaatsen en voldoende bovengrondse parkeerplaatsen.

Tussen de woonblokken is een passantendoorgang van de Brammert naar de Arnold Sauwenlaan. Die doorgang geeft uit op een centraal binnenplein omgeven door bomen

Nog slechts 1 appartement te koop!

De bouw van het project zit reeds in een gevorderde fase, waardoor je niet lang geduld hoeft uit te oefenen… Je kan immers meteen je intrede maken in je tot in de puntjes met hoogkwalitatieve en duurzame materialen afgewerkte droomappartement. Ons laatste beschikbare appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van 101,36m2 en een terras van zo’n 11,32m2.

Wenst u graag een afspraak ter plaatse of meer informatie?
Contacteer ons dan via onderstaande knop of bel gerust naar 011 22 22 80. Wij maken graag tijd voor u vrij!

Ik wens meer informatie of een bezichtiging

Locatie