Heritage


Hasselt

Enkele troeven van dit exclusieve woonproject:

* Exclusief woonproject met een tijdloze klasse-architectuur
* Toplocatie in het hart van Hasselt, de hoofdstad van Limburg met tal van belevingen
* Uitstekende bereikbaarheid en verbinding richting Maastricht, Diepenbeek, Genk, … maar ook naar steden als Antwerpen en Luik via de nabijgelegen E313
* Luxueuze, lichtrijke appartementen met aangename stadsterrassen
* Een uitstekend wooncomfort dankzij vooruitstrevende technieken
* Hoogkwalitatieve afwerking op maat, naar eigen smaak en budget
* Standingvol en energiezuinig project met gebruik van duurzame bouwmaterialen en technieken
* Persoonlijke adviesverlening en gratis begeleiding interieurarchitect inzake keuzes indeling en materialen

Profiteer nu nog van 6%BTW in plaats van 21%BTW

Vanaf 2021 werd het onder welbepaalde voorwaarden mogelijk om nieuwbouwprojecten die het resultaat zijn van een heropbouw na afbraak aan te kopen met een belastingheffing van slechts 6% BTW op de constructiewaarde. Helaas loopt deze tijdelijke gunstmaatregel zeer binnenkort op zijn einde…

Echter kan u – indien voldaan aan de wettelijke voorwaarden – bij dit exclusieve nieuwbouwproject mogelijks wèl nog genieten van een fikse besparing op uw aankoop.

Aarzel dus niet langer en neem snel contact met ons voor meer info en/of een persoonlijke afspraak.

Ik wens meer info te ontvangen

Gevarieerd aanbod

In Residentie Heritage vindt u een selectie van 15 hoogwaardige appartementen, elk met hun unieke charme. Of u nu kiest voor een ruim 1-slaapkamerappartement of een zeer royaal 2-slaapkamerappartement met een fantastisch uitzicht over de stad, er is voor ieder wat wils.

Bij het ontwerp van deze appartementen hebben we gestreefd naar een ongeëvenaard niveau van luxe en comfort. De grote glaspartijen en aangename leefterrassen bieden een ongekend gevoel van ruimte en vrijheid, en dat in de binnenstad.

Het is geen verrassing dat Residentie Heritage nu al een van de meest gegeerde woonprojecten van Hasselt is.

High-end interieurafwerking op maat

In Residentie Heritage laten we niets aan het toeval over. Voor de high-end afwerking worden royale budgetten voorzien. Elk appartement in deze exclusieve residentie wordt standaard reeds hoogwaardig afgewerkt met duurzame en moderne materialen en technieken.

We denken graag mee om uw appartement naar uw smaak en persoonlijkheid af te werken. Op basis van onze ervaring slagen we er steeds opnieuw in om elk appartement een unieke en exclusieve uitstraling te geven.

Carte blanche,
mèt persoonlijke begeleiding.
vraag naar de bugetten

Nog huiseigenaar? We helpen u graag aan uw nieuwe droom

U zou graag meer informatie opvragen of een afspraak maken om kennis te maken met woonproject Heritage, maar u aarzelt omdat u nog huiseigenaar bent? Maakt u zich geen zorgen! Met onze expertise begeleiden wij u graag in het volledige aankoop- alsook verkooptraject. We helpen u graag aan uw nieuwe droom.

Locatie


Bevoorrechte ligging op de groene boulevard

In Residentie Heritage geniet u van een bevoorrechte ligging, met directe toegang tot de pas vernieuwde binnenstad en de verfrissende Blauwe Boulevard aan de kanaalkom. Vanuit uw appartement heeft u een prachtig uitzicht over de Groene Boulevard, een boomrijke lus rondom het centrum met haar aangename wandel- en fietspaden.

Meer info over dit project?