In het najaar van 2019 zijn we gestart met de bouw van 19 stijlvolle appartementen in het centrum van Bekkevoort. Een prestigieus project op een toplocatie, op wandelafstand van winkels, restaurants en openbaar vervoer, en enorm vlot bereikbaar via de E314.

Becquevoort


Bekkevoort

Ruime, lichtrijke appartementen met aangename leefterrassen

Op het gelijkvloers bevinden zich 6 ruime appartementen met telkens 2 slaapkamers en een zeer ruim terras dat aansluit op de mooie gemeenschappelijke tuin.
De eerste verdieping omvat 6 appartementen met 1 à 2 slaapkamers en een mooi terras. Op de tweede verdieping vinden we 5 appartementen terug, ook met 1 of 2 slaapkamers. De bovenste verdieping, niveau 3, biedt plaats voor twee luxueuze penthouses met 2 slaapkamers en prachtige leefterrassen.

De residentie is uitgerust met een lift tot in de kelderverdieping, waar zich ondergrondse parkeerplaatsen, kelderbergingen en een gemeenschappelijke fietsenstalling bevinden.

Stijlvol wonen in kwaliteit

Niet enkel de stijlvolle en tijdloze architectuur zal in het oog springen. Ook aan de afwerking van de appartementen wordt de grootste aandacht geschonken. Zo wordt elk appartement stuk voor stuk individueel afgewerkt met kwaliteitsmaterialen én volledig naar uw smaak en budget. U krijgt hierbij het deskundig advies van onze interieurarchitect, dat bovendien is inbegrepen in de prijs.

Waarom wonen/investeren in Residentie Becquevoort een slimme keuze is:

  • Mobiliteit is troef: strategisch gelegen langs E314, met een uitstekende verbinding richting Hasselt, Diest, Aarschot, Leuven en Brussel.
  • Energiezuinige kwaliteitsbouw naar de laatste normen en gebruik van duurzame kwaliteitsmaterialen
  • Modern én betaalbaar wooncomfort
  • Hoogkwalitatieve afwerking naar uw wensen
  • Ruime lichtrijke appartementen met open leefruimten en veel aandacht voor optimale indeling interieur
  • Aangename, ruime leefterrassen en/of tuintjes
  • Nieuwbouwproject met klasse-uitstraling en tijdloze architectuur

De appartementen zijn uitverkocht!
Nog enkele parkeerplaatsen beschikbaar

Alle 19 appartementen hebben een nieuwe eigenaar gevonden. Bent u nog op zoek naar een ondergrondse autostandplaats op een strategische ligging? Wees er dan snel bij! Wij hebben nog maar enkele stuks beschikbaar.

Interesse? Laat ons gerust een seintje voor meer info en/of een afspraak.

Ik heb interesse in een parkeerplaats

Locatie


Meer info over dit project?