Residentie Uilenspiegel


Hasselt

Residentie Uilenspiegel is een prestigieus nieuwbouwproject in hartje Hasselt, gelegen aan de kleine ring op de hoek van de Welvaartstraat en de Luikersteenweg - ook wel Luikerpoort genaamd.

Residentie Uilenspiegel is een prestigieus nieuwbouwproject in hartje Hasselt, gelegen aan de kleine ring op de hoek van de Welvaartstraat en de Luikersteenweg – ook wel Luikerpoort genaamd.

Deze site hebben wij aangekocht met de bedoeling hier een nieuw stadsproject te realiseren waar Hasselt fier op kan zijn. Ivo Vercammen Woonprojecten wil graag aantonen dat projectontwikkeling meer kan zijn dan enkel bouwen van appartementen. Het is voor ons als ontwikkelaar dan ook heel belangrijk deze welbekende stadshoek een prachtige nieuwe thuis te geven met een erg aantrekkelijke uitstraling.

Samen met PcP Architecten zijn de plannen tot stand gekomen om de gevel van het voormalige Café Uilenspiegel te integreren met alle herkenbare ornamenten. De architectuur van het gebouw, ontworpen door peter Cornoedus voorziet een perfecte combinatie van de oude architecturale elementen van het bestaande gebouw en nieuwe elementen.

ING Cliënt House zal in een groot gedeelte van dit mooie project gevestigd worden. De nieuwe ING-kantoren zullen drie verdiepingen in gebruik nemen. Ondergronds worden er 58 parkeerplaatsen gebouwd, zodat er voldoende parkeergelegenheid is voor zowel de eigenaars van de appartementen als klanten en personeel van het kantoor. Op deze manier is er hier ook op geen enkele manier overlast voor de omliggende bewoners.

Naast het ING-kantoor zullen er nog 4 mooie penthouses te koop aangeboden worden, die variëren tussen 125 m2 en 230m2 met terrassen tot 165 m2. Ondergrondse autostaanplaatsen en kelders worden apart verkocht.

Onze klanten krijgen topklasse appartementen aangeboden in een kleinschalig woonproject met een prachtig uitzicht midden in het centrum van Hasselt. de appartementen worden instapklaar afgewerkt in kwalitatief hoge materialen, naar keuze van de bewoners. De volledige indeling en afwerking kan u echter nog vrij kiezen, u wordt hiervoor bijgestaan door de architect en interieurarchitect.

Kortom, wij bieden u een ideale woongelegenheid en investering in uw eigen comfort op een toplocatie in hartje Hasselt.

App. Opp. Opp. terras Slpk. Plan
3.1 124,4 m2 16,85 m2 2 Op aanvraag
3.2 138,28 m2 52,29 m2 3 Op aanvraag
3.3 277,82 m2 214,2 m2 2 Op aanvraag
4.1 139,12 m2  64,99 m2 2 Op aanvraag

Locatie