Residentie Fendi is één van onze exclusieve projecten op de groene Boulevard te Hasselt. Het gebouw situeert zich op de Guffenslaan, pal tegenover het nieuwe stadhuis en blikvanger 't Scheep, en ligt dus werkelijk op een steenworp van de bruisende binnenstad.

Fendi


Hasselt

Van een toplocatie gesproken… Residentie Fendi situeert zich pal tegenover ’t Scheep (het nieuwe stadhuis) op de Kleine Ring van Hasselt. Ontspanning, cultuur, winkels, scholen,… liggen allen binnen handbereik en in slechts enkele minuten bereikt u de snelwegen. Ondergronds is ruim voldoende parkeergelegenheid alsook bergruimte voorzien, eenvoudig toegankelijk via de Welvaartstraat (achterzijde project).

Het exclusieve, kleinschalige project Fendi omvat slechts 3 luxe-appartementen en 1 moderne stadswoning. Deze werden reeds allen succesvol opgeleverd (proficiat aan de nieuwe eigenaars-bewoners).

App. Opp. Opp. terras Slpk. Plan
Appartement 1
/ Woning – VERKOCHT
132 m2 Tuin: 107 m2
Terras gelijkvloers: 15,8 m2
Terras eerste verdieping: 6,4 m2
3
Appartement 2 – VERKOCHT 115 m2 15,8 m2 2
Appartement 3 – VERKOCHT 190 m2 22 m2 3
Appartement 4 – VERKOCHT 95 m2 Terras 1: 10,5 m2
Terras 2: 31 m
2

Op de benedenverdiepen bieden wij momenteel de royale commerciële ruimte te koop aan die geschikt is voor zowel kantoor, praktijk of handel.

Commerciële ruimte Opp. binnen Opp. buiten: terras & patio Plannen
TE KOOP: Kantoor/praktijk/handel 515 m2 (*) 87 m2 Op aanvraag / Te bezichtigen

(*) Flexibel ontwikkeld: mogelijkheid tot opsplitsing en indeling op maat. Contacteer ons gerust om de diverse mogelijkheden te bespreken.

Uw kantoor/praktijk/handelszaak op maat

In overleg met onze (interieur)architecten hebben wij reeds diverse ontwerpen voor uitvoeringsplannen uitgewerkt. Op die manier schetsen we u graag een duidelijk beeld van alle mogelijkheden. Dankzij de flexibiliteit die we aanhielden tijdens de ontwikkelingsfase, is het zo bijvoorbeeld nog perfect mogelijk het pand op te delen in twee (of meerdere) afzonderlijke kantoren/praktijkruimten, waarbij de concrete invulling nog geheel naar wens kan worden uitgevoerd.

Kortom: een blank canvas met uitermate veel potentieel, waar we graag samen met u als zelfstandig ondernemer een prachtige/praktische invulling aan geven.

Altijd al gedroomd u (professioneel) te settelen op een toplocatie in het hart van de stad Hasselt, en dat in een gloednieuw prestigepand? Mis deze unieke kans dan niet en contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Ik wens graag een afspraak voor meer info

Locatie