Residentie Fendi is één van onze exclusieve projecten op de groene Boulevard te Hasselt. Het gebouw situeert zich op de Guffenslaan, pal tegenover het nieuwe stadhuis en blikvanger 't Scheep, en ligt dus werkelijk op een steenworp van de bruisende binnenstad.

Fendi


Hasselt

Uitstekende bereikbaarheid/mobiliteit

Residentie Fendi is te bereiken via alle invalswegen richting Hasselt centrum. Hetzelfde geldt trouwens voor wanneer u het pand verlaat: welke richting u ook uit wenst te gaan, u moet niet de binnenstad doorkruisen of de volledige Kleine Ring meerijden. Kortom: in slechts enkele minuten bereikt u de snelwegen.

Ondergronds is ruim voldoende parkeergelegenheid voorzien, eenvoudig toegankelijk via de Welvaartstraat (achterzijde project). Ook diverse publieke parkings zijn gelegen op korte wandelafstand (waaronder Q-park Luikerpoort op slechts 100 meter).

Klasse-uitrstraling en visibiliteit

Van een toplocatie gesproken… Ontspanning, cultuur, winkels, scholen,… liggen allen binnen handbereik. Dankzij de klassevolle architectuur en de sublieme ligging heeft u aan uitstraling en visibiliteit/zichtbaarheid geen gebrek.

Hoogwaardige, tijdloze architectuur

Dankzij een uitgekiend gebruik van diverse tinten blauwe hardsteen, in combinatie met zwarte aluminium raamprofielen en een subtiele houten gevelbekleding in okanhout, heeft de residentie een klasse-uitstraling.

Uniek prestigeproject op toplocatie

Het exclusieve, kleinschalige project Fendi omvat slechts 3 luxe-appartementen en 1 moderne stadswoning. Deze werden reeds allen succesvol opgeleverd (proficiat aan de nieuwe eigenaars-bewoners).

Op de benedenverdiepen bieden wij momenteel de royale commerciële ruimte van 515m2 te koop aan die geschikt is voor zowel kantoor, praktijk of handel. Ondergronds is er ruim voldoende parkeergelegenheid en zijn er kelderbergingen die eenvoudig kunnen dienen als opslagruimtes.

Commerciële ruimte Opp. binnen Opp. buiten: terras & patio Plannen

TE KOOP:

GEHEEL Kantoor/praktijk/handel

OF Ruimte 1

OF Ruimte 2

 

515 m2 (*)

172 m2

343 m2

 

89 m2

25 m2 terras

64 m2 patio

Op aanvraag / Te bezichtigen

(*) Flexibel ontwikkeld: mogelijkheid tot opsplitsing en indeling op maat. Contacteer ons gerust om de diverse mogelijkheden te bespreken.

Uw kantoor/praktijk/handelszaak op maat

In overleg met onze (interieur)architecten hebben wij reeds diverse ontwerpen voor uitvoeringsplannen uitgewerkt. Op die manier schetsen we u graag een duidelijk beeld van alle mogelijkheden. Dankzij de flexibiliteit die we aanhielden tijdens de ontwikkelingsfase, is het zo bijvoorbeeld nog perfect mogelijk het pand op te delen in twee (of meerdere) afzonderlijke kantoren/praktijkruimten, waarbij de concrete invulling nog geheel naar wens kan worden uitgevoerd.

Kortom: een blank canvas met uitermate veel potentieel, waar we graag samen met u als zelfstandig ondernemer een prachtige/praktische invulling aan geven. Vraag gerust naar de plannen van de verschillende ruimten!

Ik wens graag de plannen te ontvangen

Ruimte 1

172 m2 bruto binnenoppervlakte
25 m2 terras

Ruimte 2

343 m2 bruto binnenoppervlakte
64 m2 terras/patio

Altijd al gedroomd u (professioneel) te settelen op een toplocatie in het hart van de stad Hasselt, en dat in een gloednieuw prestigepand? Mis deze unieke kans dan niet en contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Ik wens graag een afspraak voor meer info

Locatie


Meer info over dit project?