Bella Vista


Bilzen

Troeven

* Exclusief woonproject met een tijdloze klasse-architectuur
* Toplocatie nabij centrum Bilzen, toch rustig gelegen in het groen
* Zeer makkelijk bereikbaar en een uitstekende verbinding richting Maastricht, Luik, Zutendaal, Hasselt, …
* Luxueuze, lichtrijke appartementen met ruim privéterras
* Focus op duurzaamheid en energiezuinigheid
* Uitstekend wooncomfort dankzij een slimme indeling en vooruitstrevende technieken
* Interieur naar wens en op maat
* Persoonlijk advies en gratis begeleiding inzake optimalisatie indeling en materiaalkeuze
* U koopt rechtstreeks van de bouwheer

De nieuwste Residentie in Bilzen die de belofte van zijn naam, een betoverend uitzicht, waar zal maken! Perfect gelegen in Meershoven, op een toplocatie in Bilzen, ontwikkelen we een gloednieuw woongeheel met in totaal 29 appartementen. Door de achterliggende Brabantsestraat met zijn uitgestrekte velden bevindt Residentie Bella Vista zich te midden van een prachtige groene omgeving.

Duurzaam en energiebewust

Residentie Bella Vista zal een uitgesproken energiezuinig gebouw worden. Een zeer laag energielabel wordt gehaald door middel van toepassing van groene, hernieuwbare energiebronnen. Ondermeer door de integratie van vloerverwarming, warmptepompen, een hoogwaardig ventilatiesysteem en uitstekende isolatie volgens de allerlaatste strenge normen, zal u een uitmuntend wooncomfort ervaren.

Met een eigen appartement in Residentie Bella Vista zit u alvast gebeiteld voor de toekomst. Genieten van een subliem wooncomfort en tegelijkertijd sterk besparen op uw energiefactuur? En als kers op de taart een schaarse, toekomstbestendige eigendom op een absolute toplocatie weten te bemachtigen? Daar tekenen wij alvast voor.

Vraag meer informatie

Nog huiseigenaar? We helpen u graag aan uw nieuwe droom

U zou graag meer informatie opvragen of een afspraak maken om kennis te maken met woonproject Bella Vista, maar u aarzelt omdat u nog huiseigenaar bent? Maakt u zich geen zorgen! Met onze expertise begeleiden wij u graag in het volledige aankoop- alsook verkooptraject. We helpen u graag aan uw nieuwe droom.

Locatie


Stedelijk genot, natuurlijk thuis

Gunstig gelegen met alle voorzieningen binnen handbereik, biedt Residentie Bella Vista een comfortabel leven buiten de drukte van de binnenstad. Geniet van nabijgelegen winkels, scholen en recreatieve faciliteiten, terwijl u thuiskomt in een groene omgeving.

Genesteld in het hart van Limburg biedt Residentie Bella Vista niet alleen een warme thuisbasis maar ook een strategische ligging die deuren opent naar diverse stedelijke ervaringen. Met Maastricht en Hasselt op korte afstand, omarmt deze locatie het beste van twee werelden. Zo kan u genieten van de bruisende cultuur, winkels en culinaire geneugten in Maastricht of van de levendige evenementen en moderne voorzieningen in Hasselt.

Meer info over dit project?