Referenties


Ons streefdoel: u als klant gelukkig maken! Enkele van onze bestaande klanten aan het woord:

Klant Tredici, Hasselt


In onze voorzichtige zoektocht naar een nieuw appartement in hartje Hasselt, sprongen jullie projecten ons meteen in het oog o.w.v. de prachtige architectuur.

De overstap maken van onze riante villawoning ‘op de buiten’ naar een appartement in de stad was voor ons – zoals jullie weten – geen evidentie. Toch beklagen we het ons geen moment dat we de stap hebben gezet!

We wensen jullie van harte te bedanken voor jullie zeer persoonlijke en warme begeleiding gedurende het ganse bouwproces, t.e.m. de totaalafwerking van ons interieur en de oplevering van ons droomappartement. Volledig naar onze wensen, en opgeleverd in topkwaliteit. Chapeau!

We konden ons echt geen betere partner voorstellen, waarvoor dank.

Heel veel succes gewenst verder, Ivo en team!

Klant Vicus, Tongeren


Momenteel zit ik nog goed bij mijn ouders thuis, maar ik begon toch uit te kijken naar een eigen appartementje. Huren of kopen, bestaand of nieuwbouw, … Ik wist het totaal nog niet.

Eerder toevallig spotte ik de werfreclame van Residentie Vicus en was ik nieuwsgierig. Na een eerste vrijblijvende kennismaking bij jullie op kantoor en het overleg met Vitto, bleek dat het project mijn volledige wishlist afcheckte: in de buurt van mijn vrienden en familie, mooie, strakke en moderne look, zeer ruime en praktisch ingedeelde appartementen met veel lichtinval, en tóch ook niet onbelangrijk: nog goed betaalbaar voor jongeren zoals mezelf!

Ik ben enorm tevreden over jullie begeleiding tot dusver. Ideaal voor een starter zoals ik die zijn eerste stapjes zet op de vastgoedmarkt, want het is toch allemaal heel spannend!

Enkel en alleen al door de kwaliteit die jullie team levert in de begeleiding, zou ik jullie zeker aanbevelen.

Klant Dolce Vita, Lanaken


Wij waren op zoek naar een penthouse met een mooi terras in Lanaken of omstreken.
Bij ons eerste gesprek waren we niet meteen overtuigd van de resterende appartementen. Maxime heeft echter zeer goed naar onze wensen geluisterd en ervoor gezorgd dat er een appartement op maat gecreëerd werd voor ons. Dit was voor ons een zeer sterke motivator en schiep ook vertrouwen in de firma.

Aangezien ik heel wat technische vragen had, konden deze niet altijd onmiddellijk beantwoord worden.
Maxime bracht ons in contact met haar collega, projectmanager Kenny, die heel wat kennis van zaken heeft en zo werden er steeds adequate oplossingen geboden.
Deze technische kennis heb ik zeker als geruststellend ervaren.

Bij Vercammen Woonprojecten heb ik nooit het gevoel gehad dat ik slechts een klant was… De familiaire ontvangst en aanpak is zeker een groot pluspunt.

Klant Dolce Vita, Lanaken


We hadden nog zoveel twijfels en wisten niet of we de stap daadwerkelijk durfden te zetten. Dat veranderde wonderwel meteen na onze eerste kennismaking. We voelden ons meteen op ons gemak bij jullie. Het warme contact en jullie persoonlijke aanpak zijn gewoon super. Bovendien hielpen jullie ons zeer correct met de verkoop van onze huidige woonst. Ik merk aan alles dat afspraken bij jullie ook effectief afspraken zijn.

Zeer correcte opvolging.

Het feit dat we de inrichting van ons ‘nieuwe stekje’ volledig mee konden bepalen, weliswaar onder begeleiding van jullie architect en interieurarchitect, maakte ons dolgelukkig.

Klant Angelahof, Diepenbeek


We waren al enige tijd op zoek naar een oplossing voor onze spaarcenten die stonden te verkommeren. Vastgoed leek ons wel interessant om in te investeren, maar we hadden totaal geen idee wat voor ons de beste optie zou zijn.

Jullie kennis van de vastgoedmarkt heeft ons overtuigd om met jullie in zee te gaan.

Natuurlijk is project Angelahof een fantantisch project, maar het was toch vooral Vittos advies op maat dat ons met volle overtuiging deed besluiten een assistentiewoning aan te kopen. Tegelijkertijd hebben we nu een rendabele investering weten bemachtigen, maar ook onze ‘zorgeloze’ toekomst werd verzekerd.

De voorlopige oplevering was ook zeer positief, nauwelijks iets op aan te merken.
We kijken er naar uit de site in volle glorie te zien wanneer alles volledig klaar is!