Gepersonaliseerde appartementen in Limburg door Ivo Vercammen


Ruimte & openheid staan centraal in onze appartementen.

Zijn ruime ervaring in de sector bood Ivo Vercammen de kans om een duidelijke visie over bouwen en wonen te ontwikkelen.

Ruimte en openheid zijn begrippen die in deze visie centraal staan. Het is belangrijk dat de koper van een wooneenheid het gevoel heeft van vrijheid, van ruimte om zich heen. Dat geldt uiteraard op de eerste plaats voor appartementen. Een appartementsgebouw is geen blokkendoos maar een geheel van verschillende wooneenheden, waarin de bewoners zich comfortabel moeten voelen. Het gevoel van ruimte en openheid kan bereikt worden via een uitgekiende combinatie van factoren. Het uitgangspunt is het gebruik van veel glas, maar natuurlijk spelen ook oriëntatie en ligging een rol. Ook belangrijk zijn grote terrassen, die het contact van de bewoners met de buitenwereld stimuleren. Kleinschaligheid is een belangrijk element in onze woonfilosofie.

Ivo Vercammen Woonprojecten staat vooral voor gepersonaliseerde appartementen in Limburg. Wij maken er een erezaak van om onze klanten iets speciaals aan te bieden. Bij wijze van spreken is alleen de positie van de buitenmuren vastgelegd, daarbuiten zijn zowat alle opties bij onze appartementen mogelijk. De afwerking van onze appartementen of huis gebeurt op basis van de wensen en voorkeuren van de koper. Dit geldt ook voor de binnenafwerking. Uiteraard garanderen we onze klanten een optimaal intern comfort en lagere energiekosten door isolatie van vloeren & muren, conform de energienormen.

Wenst u appartementen of een huis te kopen, bekijk dan onze realisaties & huidige projecten. Heeft u nog vragen, aarzel niet om ons te contacteren.