Onze visie


Ruimte en openheid

Zijn ruime ervaring in de sector bood Ivo Vercammen de kans om een sterke visie over bouwen en wonen te ontwikkelen. Ruimte en openheid zijn begrippen die in onze visie centraal staan. Het is belangrijk dat u als klant – toekomstige bewoner uw gevoel heeft van vrijheid, van ruimte om u heen.

Dit geldt uiteraard voornamelijk bij appartementen: “Bij Ivo Vercammen Woonprojecten beschouwen wij een appartementsgebouw niet als een ‘blokkendoos’, maar een mooi geheel van verschillende wooneenheden waarin u zich als bewoner comfortabel moet voelen.” Bij ons primeert úw wooncomfort.

Glas, licht en groen

Het gevoel van ruimte en openheid bereiken we door een uitgekiende combinatie van factoren. Het uitgangspunt in onze projecten is steeds het gebruik van veel glas om de mooie open leefruimtes te voorzien van veel lichtinval.

Uw rust en privacy zijn belangrijk, in een groene leefomgeving. Aangename terrassen en/of groene tuintjes zijn op vandaag voor vele van onze klanten onmisbaar geworden. Ook buiten wilt u kunnen genieten. Natuurlijk spelen ook oriëntatie en ligging een zéér belangrijke rol.

Kleinschalige projecten, grote woonkwaliteit

Kleinschaligheid is een belangrijk element in onze woonfilosofie. Verwacht bij ons geen gigantische mastodonten of wooncomplexen waar u zichzelf wel eens in zou kunnen verliezen. Uw rust en privacy zijn belangrijk en dat beseffen we maar al te goed.

Duurzame kwaliteitsbouw, hoogwaardige afwerking

Projectontwikkeling is een vak apart, maar bouwen is absoluut vakwerk. Wij werken dan ook steevast met erkende aannemers en gerenommeerde (interieur)architecten. Verder kiezen we uitsluitend voor het gebruik van best mogelijke materialen en technieken.

Geloof ons, na meer dan 20 jaar ervaring weten we bij Ivo Vercammen Woonprojecten inmiddels wat duurzaam en toekomstbestendig bouwen inhoudt. “Als klant mag u rekenen op een nieuwe woonst die volledig voldoet aan de allerlaatste normen. Op die manier verzekeren we uw wooncomfort én uw meerwaarde.”

Moderne architectuur met tijdloze klasse

Naast woonkwaliteit, zetten we hard in op de beeldvorming in de architectuur zelf. “Onze projecten zijn op het oog gewoonlijk goed herkenbaar dankzij hun moderne en tijdloze architectuur. “Persoonlijk maak ik er een erezaak van projecten te ontwikkelen die gezien mogen worden. Niet enkel nu, maar ook over 50 of zelfs 100 jaar…”

Althans dat is onze ambitie en we streven er dag in dag uit naar die te kunnen realiseren. “Beschouw ons eigen kantoorgebouw op de kleine ring van Hasselt gerust als een weerspiegeling van onze visie. Modern, tijdloos, veel glas, en de nodige klasse-uitstraling die moeiteloos generaties zal meegaan”, aldus zaakvoerder Ivo Vercammen.

Kennismaken met onze werkwijze?