Onze visie


Ruimte en openheid

Zijn ruime ervaring in de sector bood Ivo Vercammen de kans om een sterke visie over bouwen en wonen te ontwikkelen. Ruimte en openheid zijn begrippen die in onze visie centraal staan. Het is belangrijk dat u als klant – toekomstige bewoner – uw gevoel heeft van vrijheid, van ruimte om u heen.

Dit geldt uiteraard voornamelijk bij appartementen: “Bij Vercammen Woonprojecten beschouwen wij een appartementsgebouw niet als een ‘blokkendoos’, maar een mooi geheel van verschillende wooneenheden waarin u zich als bewoner comfortabel moet voelen. Bij ons primeert úw wooncomfort.”

Glas, licht en groen

Het gevoel van ruimte en openheid bereiken we door een uitgekiende combinatie van factoren. Het uitgangspunt in onze projecten is steeds het gebruik van veel glas om de mooie open leefruimtes te voorzien van veel natuurlijk lichtinval.

Uw rust en privacy zijn belangrijk, in een groene leefomgeving. Aangename terrassen en/of groene tuintjes zijn op vandaag voor vele van onze klanten onmisbaar geworden. Ook buiten wilt u kunnen genieten. Natuurlijk spelen ook oriëntatie en ligging een zéér belangrijke rol.

Kleinschalige projecten, grote woonkwaliteit

Kleinschaligheid is altijd al een belangrijk element geweest in onze woonfilosofie. Verwacht bij ons zeker geen gigantische mastodonten of wooncomplexen waar u zichzelf wel eens in zou kunnen verliezen. Uw rust en privacy zijn belangrijk en dat beseffen we maar al te goed, ook wij stellen die op prijs!

Duurzame kwaliteitsbouw, hoogwaardige afwerking

‘Projectontwikkeling’ is zeker een vak apart, maar ‘bouwen’ is absoluut vakwerk. Wij werken dan ook steevast met betrouwbare bouwpartners, erkende aannemers en gerenommeerde architecten en binnenhuisarchitecten. Verder kiezen we uitsluitend voor het gebruik van de best mogelijke, duurzame én esthetisch mooie bouwmaterialen en -technieken.

Geloof ons, na meer dan 20 jaar ervaring weten we bij Vercammen Woonprojecten inmiddels wat duurzaam en toekomstbestendig bouwen inhoudt. “Als klant mag u rekenen op een nieuwe woonst die volledig voldoet aan de allerlaatste normen. Op die manier verzekeren we uw wooncomfort én uw meerwaarde.”

Moderne architectuur met tijdloze klasse

Naast woonkwaliteit, zetten we bij Vercammen Woonprojecten zeer hard in op de beeldvorming in de architectuur zelf. “Onze projecten zijn op het oog gewoonlijk goed herkenbaar dankzij hun moderne, tijdloze architectuur. Ivo Vercammen: “Persoonlijk maak ik er een erezaak van projecten te ontwikkelen die gezien mogen worden. Niet enkel nu, maar ook over 50 of zelfs 100 jaar…”

Althans dat is onze ambitie en ons ganse team streeft er dag in dag uit naar deze te realiseren. “Beschouw ons eigen kantoorgebouw ‘Portofino’ op de Kleine Ring van Hasselt gerust als een weerspiegeling van onze visie. Modern, tijdloos, veel glas, en de nodige klasse-uitstraling, een gebouw dat moeiteloos generaties lang zal kunnen meegaan”, aldus bestuurder Ivo Vercammen.

Kennismaken met onze werkwijze?