Le Principal


Diepenbeek

HET VOORNAAMSTE VOOR ONS?

Is dat het ultiem woongeluk in Diepenbeek nu ook voor u binnen handbereik is.
Ontdek de stijlvolle en hoogkwalitatieve nieuwbouwappartementen op een toplocatie in het centrum van Diepenbeek.

De royale leefruimtes geven een magistrale blik over de groene omgeving en de centrale binnentuin. De hedendaagse architectuur is een samenspel van een lichte gevelstructuur en donkere stijlelementen.

 

WOONGELUK VOOR IEDEREEN

Le Principal omvat een handelsruimte en verschillende moderne, stijlvolle en hoogkwalitatieve nieuwbouwappartementen op een toplocatie in het centrum van Diepenbeek.

De eerste,
de vroegste,
de voornaamste: Le Principal.

De hoofdzaak in dit project is dat we kwalitatief energievriendelijk wonen combineren met een afwerking op maat en helemaal in uw smaak.

 

De juiste keuze maken van een appartement dat voldoet aan al uw noden en wensen is natuurlijk niet gemakkelijk. Daarom helpen we u hier graag mee verder en nodigen we u uit voor een persoonlijke kennismaking!

U heeft een ruime keuze uit een diverse mix van wooneenheden en de indeling van uw appartement alsook de interieurafwerking zal volledig op maat gebeuren, op basis van uw behoeften, persoonlijke smaak en budget.

Le Principal zal een uitgesproken energiezuining en standingvol gebouw worden, waarbij een zeer laag energielabel, meer bepaald de BEN-norm, wordt behaald door toepassing van groene hernieuwbare energiebronnen.

EEN TOPLIGGING IN HET HART VAN LIMBURG

Vanuit Diepenbeek ligt heel wat leuks aan je voeten: shoppen en cultuur in Hasselt, Genk of Bilzen, het wereldvermaarde “Fietsen door het water” in Bokrijk, de zoete geur van Haspengouw, het kasteel van Alden Biesen en het Nationaal Park Hoge Kempen.

Dankzij haar centrale ligging is uw nieuwe thuis langs alle windrichtingen vlot bereikbaar voor al het moois dat Limburg en Vlaanderen te bieden heeft. Een afrit van de autosnelweg E313 ligt vlakbij en ook met de bus of trein is Diepenbeek, met een eigen treinstation vlot te bereiken.

PROFITEER NU NOG VAN 6%BTW IN PLAATS VAN 21%BTW

Vanaf 2021 werd het onder welbepaalde voorwaarden mogelijk om nieuwbouwprojecten die het resultaat zijn van een heropbouw na afbraak aan te kopen met een belastingheffing van slechts 6% BTW op de constructiewaarde. Helaas loopt deze tijdelijke gunstmaatregel zeer binnenkort op zijn einde…

Echter kan u – indien voldaan aan de wettelijke voorwaarden – bij dit prachtige nieuwbouwproject te Diepenbeek mogelijks wèl nog kunnen genieten van een fikse besparing op uw aankoop.

Aarzel dus niet langer en neem snel contact met ons voor meer info en/of een persoonlijke afspraak.

Ik wens meer info te ontvangen

INTERESSE, MAAR U BENT NOG HUISEIGENAAR?

U zou graag meer informatie opvragen of een afspraak maken om kennis te maken met woonproject Le Principal, maar u aarzelt omdat u nog huiseigenaar bent? Maakt u zich geen zorgen! Met onze expertise begeleiden wij u graag in het volledige aankoop- alsook verkooptraject. We helpen u graag aan uw nieuwe droom.

AANTAL SLAAPKAMERS BEWOONBARE
OPP. (M2)
TERRAS (M2) PRIJS VANAF
(€ – EXCL. BTW*)
1 58,46  –  79,83 m2 vanaf € 222.000* Meer info
2 76,07  –  112,50 m2 vanaf € 253.000* Meer info
3 104,5  –  144,91 m2 vanaf € 346.000* Meer info

De brochure is er

Wenst u de brochure in te kijken? Vraag ons er gerust naar.

Brochure aanvragen

Locatie


Meer info over dit project?