Le Principal


Diepenbeek

 

Het voornaamste voor ons? Is dat het ultiem woongeluk in Diepenbeek nu ook voor u binnen handbereik is. Ontdek de stijlvolle en hoogkwalitatieve nieuwbouwappartementen op een toplocatie in het centrum van Diepenbeek.

De royale leefruimtes geven een magistrale blik over de groene omgeving en de centrale binnentuin. De hedendaagse architectuur is een samenspel van een lichte gevelstructuur en donkere stijlelementen.

 

LANCERINGSWEEKEND 23 EN 24 SEPTEMBER

Via onderstaande knop kan u zich inschrijven voor het lanceringsweekend op 23 en 24 september. Wenst u reeds eerder informatie te krijgen omtrent dit project of zijn er geen tijdssloten meer vrij? Vul dan onderaan deze pagina het contactformulier in. We contacteren u zo spoedig mogelijk en helpen u graag gepast verder.

Schrijf je in

 

WOONGELUK VOOR IEDEREEN

Le Principal omvat een handelsruimte en verschillende moderne, stijlvolle en hoogkwalitatieve nieuwbouwappartementen op een toplocatie in het centrum van Diepenbeek.

De eerste,
de vroegste,
de voornaamste: Le Principal.

De hoofdzaak in dit project is dat we kwalitatief energievriendelijk wonen combineren met een afwerking op maat en helemaal in uw smaak.

 

 

De juiste keuze maken van een appartement dat voldoet aan al uw noden en wensen is natuurlijk niet gemakkelijk. Daarom helpen we u hier graag mee verder en nodigen we u uit voor een persoonlijke kennismaking!

U heeft een ruime keuze uit een diverse mix van wooneenheden en de indeling van uw appartement alsook de interieurafwerking zal volledig op maat gebeuren, op basis van uw behoeften, persoonlijke smaak en budget.

Le Principal zal een uitgesproken energiezuining en standingvol gebouw worden, waarbij een zeer laag energielabel, meer bepaald de BEN-norm, wordt behaald door toepassing van groene hernieuwbare energiebronnen.

 

 

EEN TOPLIGGING IN HET HART VAN LIMBURG

Vanuit Diepenbeek ligt heel wat leuks aan je voeten: shoppen en cultuur in Hasselt, Genk of Bilzen, het wereldvermaarde “Fietsen door het water” in Bokrijk, de zoete geur van Haspengouw, het kasteel van Alden Biesen en het Nationaal Park Hoge Kempen.

Dankzij haar centrale ligging is uw nieuwe thuis langs alle windrichtingen vlot bereikbaar voor al het moois dat Limburg en Vlaanderen te bieden heeft. Een afrit van de autosnelweg E313 ligt vlakbij en ook met de bus of trein is Diepenbeek, met een eigen treinstation vlot te bereiken.

 

Locatie


Meer info over dit project?