Investeren in kwalitatief vastgoed loont!


U weet het: geld op uw spaarboekje brengt niets meer op. Integendeel: door de steeds toenemende inflatie wordt uw spaargeld ieder jaar minder waard.

Erger nog: De waarde van uw spaargeld is gedurende de afgelopen 10 jaar meer dan 15% gedaald… Uw koopkracht daalt dus drastisch.

Indien u toch nog wil genieten van de zekerheid van behoud van uw opgebouwd kapitaal, en daarenboven een stabiel extra rendement wil verdienen, kan u best een vastgoedbelegging in overweging nemen.

Inderdaad, we hoeven niet rond de pot te draaien: investeren in vastgoed loont, nú meer dan ooit. Wij geven u alvast 5 goede redenen:

  1.  Vastgoed is inflatiebestendig: zowel de grond, de ‘stenen’ als uw huuropbrengsten;
  2.  Uw (opbrengst)eigendom is gegeerd: wonen/huren is en blijft een basisbehoefte;
  3.  Uw huurinkomsten zorgen voor uw direct rendement of extra-aanvullend pensioen;
  4.  Uw huurder betaalt uw lening af, waardoor uw vermogen gestaag blijft aangroeien;
  5.  Kwalitatief vastgoed stijgt altijd in waarde op middellange termijn; zo zal u genieten van een mooie extra meerwaarde!

Waarom investeren via Vercammen Woonprojecten?

Wij geven u graag 5 top-redenen waarom onze klant-investeerders ervoor kiezen met ons in zee te gaan.

1. Betrouwbare partner. Passie en ervaring.

Als investeerder bent u op zoek naar een betrouwbare partner met de nodige ervaring en kennis van de vastgoedmarkt, een partner die de juiste waarden en normen met zich meedraagt, een partner die u met veel plezier een vertrouwensrelatie met u opbouwt voor de lange termijn.

Bij Vercammen Woonprojecten komt u terecht bij een gevestigde waarde in het Limburgse vastgoedlandschap. Als tweede-generatie familiebedrijf met ondertussen meer dan 20 jaar ervaring op te teller, zijn we niet meer aan ons proefstuk toe.

U mag erop rekenen dat wij onze opgebouwde expertise, zowel op vlak van ontwikkelen als investeren, met u als klant zullen delen. Op die manier steven we telkens weer naar nieuwe succesverhalen waar ook u deel van mag uitmaken.

2. Slimme investering. Rendement gegarandeerd.

Ons streefdoel? De juiste projecten ontwikkelen op de juiste locaties. Klinkt logisch, maar een evidentie is het allerminst. Door telkens weer een grondige marktanalyse te voeren, nog voor de feitelijke grondaankoop, stellen we onszelf in staat het toekomstig woonpubliek en haar woonwensen nauwgezet in kaart te brengen.

Met de nodige ondersteunende cijferinformatie, maar vooral met veel gevoel voor de vraag die leeft in onze samenleving, creëren we op die manier een hoogkwalitatief én vooral toekomstbestendig aanbod. Projecten die uw investering waardig zijn. Een mooi direct rendement en de garantie op meerwaarde, daar mag u op rekenen.

“ Onze strikte ontwikkelingsparameters garanderen het succes van uw investering. ”  –  Vitto Vercammen

3. Persoonlijk advies. Financieel plan op maat.

Investeren in kwalitatief vastgoed loont. Maar let op: niet iedere investering in vastgoed is even interessant voor iedereen, en zo evenmin iedere keuze wat betreft de financiering of de aankoopstructuur. Wat zijn mogelijke aandachtspunten, en hoe maakt u uw beste keuze? Uw beste plan van aanpak is afhankelijk van uw persoonlijke situatie, uw behoeften, uw doelstellingen. Klinkt cliché, maar geloof ons, dat is het niet.

Samen met u onderzoeken we graag de diverse investeringsmogelijkheden die zich voor u kunnen aanbieden en bespreken we de voor- en nadelen van iedere piste. Wij bieden u een bewezen track record in personal financial planning en het bouwen van real-estate investment portfolio’s. Samen bouwen we aan een perfect sluitend investeringsplan voor uw toekomst. Ieder plan is immers uniek en het resultaat van maatwerk, ook dat van u.

4. Zorgeloos investeren?

Stel, u beschouwt uw aankoop bij ons als opbrengsteigendom voor de verhuur, en in dit licht zit u toch nog met enkele vragen:

  • Wat zijn de optimale keuzes wat betreft de eindafwerking en inrichting van mijn eigendom?
  • Aan wie kan ik de verhuring en eventueel het volledig beheer van mijn eigendom best toevertrouwen?
  • Hoe begin ik hier best aan? …

Wees gerust: bij ons kan u desgewenst rekenen op een zorgeloos investeringsproces van A tot Z, eentje dat zeker niet hoeft te eindigen bij de ‘aankooptransactie’ van uw eigendom. Wij begeleiden u graag in het volledige traject.

Optimaal interieur. Beste afwerkingsgraad.

Tijdens de afwerkingsfase stellen wij onze klant-investeerders diverse keuzepakketten voor met kwalitatieve en duurzame materialen. Wij kennen het huurpubliek en haar vereisten en vertellen u graag wat gewenst is. Maar u beslist! U hoeft enkel uw voorkeur door te geven, wij nemen de rest voor onze rekening. Ook wat betreft de eventuele verzorging van schilderwerken, verlichting en gordijnen staan we u graag in raad en daad bij. Zo creëren we samen een duurzaam opbrengsteigendom, kant-en-klaar voor een optimale en zorgeloze verhuur.

Verhuur en beheer?

Het zoeken naar een geschikte huurder, het opstellen van huurcontracten, het opmaken van plaatsbeschrijvingen, de toepassing van indexatie, de inning van betalingen, … Verhuren is een werkwoord, en laat dat nu net de hoofdreden zijn waarom u nog zou twijfelen te investeren in vastgoed. Ons advies: laat u hierdoor absoluut niet afschrikken. Voor ieder van onze projecten afzonderlijk screenen we de markt en maken we proactief een voorselectie van de meest geschikte rentmeester-partner. Zo laten we u als eigenaar van een compleet zorgeloze investering genieten. Want niet enkel uw rendement telt, ook uw comfort!

5. Zeer divers aanbod. Tijdloze klasse-architectuur en kwaliteitsvolle afwerking als rode draad.

Onze huidige projecten kaderen binnen uiteenlopende vastgoedsegmenten, gaande van commercieel vastgoed en residentiële appartementen tot assistentiewoningen en zelfs parkeerplaatsen of garageboxen, …

Sommigen genieten van een zwart-op-wit huurgarantie, anderen van een hoger dan gemiddeld meerwaardepotentieel. Nog anderen genieten van fiscaal gunstige regimes (vrijstelling BTW of onroerende voorheffing) of worden ontwikkeld als ‘BEN’ (bijna-energie-neutraal).

Een grote verscheidenheid in ons aanbod dus, al hebben al onze projecten wel twee zaken gemeen: uitstraling én kwaliteit! Hierom staan we inmiddels ook welbekend en daar zijn we toch best trots op. Op dat vlak zullen we dan ook nooit inboeten.

“ Onze projecten genieten veel aandacht dankzij hun tijdloze klasse-uitstraling en woonkwaliteit. Hierom staan we inmiddels goed bekend en daar zijn we heel trots op. ”  –  Ivo Vercammen

U merkt het: de mogelijkheden zijn er om voor éénieder een passende vastgoedinvestering aan te reiken. Maar waar liggen uw beste opportuniteiten? Dat ontdekken we graag samen tijdens een verkennend gesprek. Ons uitgangspunt? Vertel ons eens wat u wenst te bereiken, wij gaan vervolgens voor u aan de slag.

Interesse in een vastgoedinvestering? Maak gerust een vrijblijvende afspraak met onze erkende adviseur en ontdek uw mogelijkheden.

Meer informatie over onze aanpak en investeringsmogelijkheden?


Contacteer ons gerust