Wonen in één van de meest exclusieve straten van Bolderberg, midden in een bosrijk gebied, op een boogscheut van Hasselt. Het lijkt onwerkelijk. Daarom stellen wij u met enige trots Sterrenwacht voor.

Sterrenwacht


Bolderberg

Exclusieve residentiële bouwloten

De naam ‘Sterrenwacht’ verwijst naar één van de meest exclusieve straten in Bolderberg te Heusden-Zolder. Sterrenwacht omvat 18 ruime en exclusieve bouwgronden die tot de verbeelding spreken. Rust, natuur en privacy zijn hier de drie kernwoorden.Sterrenwacht ligt midden in een bosrijk gebied, omzoomd met prachtige natuur en statigebomen. Het uitzicht vanuit uw nieuwe woning is op zijn zachtst gezegd fenomenaal! Het klinktcliché, maar een project zoals Sterrenwacht zal u echt niet snel terugvinden. Dat verzekeren wij u.

Van harte welkom in Sterrenwacht!

                           

Buitengewone kans

U kiest uit 18 ruime bouwgronden met oppervlaktes die variëren tussen 14 en 24 are. Loten van deze omvang zijn zéér uniek vandaag. Zeker als u weet dat de bewoonbare oppervlakte 500 m² mag bedragen. Een overdekt terras, tuinmuren om uw privacy nog beter te garanderen, een poolhouse, tuinberging of zwembad…

U bepaalt helemaal zelf wat u graag wilt. Het belangrijkste is dat u een eigen stekje creëert dat helemaal naar uw zin is! We adviseren u graag met uw dromen en plannen om hier uw state-of-the-art villawoning te bouwen.

Geen bouwverplichting

Wilt u als nieuwe eigenaar nog even wachten met bouwen? Dat begrijpen we en net om die reden rust er geen bouwverplichting op de grondkavels. U investeert met een gerust geweten voor uzelf of voor de volgende generaties.

Meer ontdekken over dit prachtige project?

Download hier alvast de brochure

Contacteer ons voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak om het project en de diverse mogelijkheden te bespreken. Dat kan via het invullen van contactformulier onderaan, wij nemen vervolgens spoedig contact met u op. Wenst u graag meteen een afspraak in te plannen? Bel ons dan gerust even rechtsreeks via 011 22 22 80. Wij maken graag de nodige tijd voor u vrij!

Alvast even wegdromen? Bekijk hier de projectfilm:

Locatie