Sterrenwacht


Bolderberg

Wonen in één van de meest exclusieve wijken van Limburg, midden in een bosrijk gebied, op een boogscheut van zowel de E313 als E314, ... Het lijkt onwerkelijk. Daarom stellen wij u met trots Sterrenwacht voor.

Exclusieve residentiële bouwloten

De naam ‘Sterrenwacht’ verwijst naar één van de meest exclusieve straten in Bolderberg. Sterrenwacht omvat 18 ruime en exclusieve bouwgronden die tot de verbeelding spreken. Rust, natuur en privacy zijn hier de drie kernwoorden. Sterrenwacht ligt midden in een bosrijk gebied, omzoomd met prachtige natuur en statige bomen. Het uitzicht vanuit uw nieuwe woning is op zijn zachtst gezegd fenomenaal! Het klinkt cliché, maar een project zoals Sterrenwacht zal u echt niet snel terugvinden. Dat verzekeren wij u.

Van harte welkom in Sterrenwacht!

 

                           

Buitengewone kans

U kiest uit 18 ruime bouwgronden met oppervlaktes die variëren tussen 14 en 24 are. Loten van deze omvang zijn zéér uniek vandaag. Zeker als u weet dat de bewoonbare oppervlakte 500 m² mag bedragen. Een overdekt terras, tuinmuren om uw privacy nog beter te garanderen, een poolhouse, tuinberging of zwembad, …

U bepaalt helemaal zelf wat u graag wilt. Het belangrijkste is dat u een eigen stekje creëert dat helemaal naar uw zin is! We adviseren u graag met uw dromen en plannen om hier uw state-of-the-art villawoning te bouwen.

Géén bouwverplichting

Wilt u als nieuwe eigenaar nog even wachten met bouwen? Dat begrijpen we en net om die reden rust er geen bouwverplichting op de grondkavels. U investeert dus zorgeloos en met een gerust geweten voor uzelf of voor de volgende generaties.

Wenst u graag uw toekomstige woondroom of die van uw (klein)kinderen te verzekeren? Het kan! Ontdek hier waarom dit type bouwgronden op vandaag meer dan ooit gegeerd zijn en uw investering waard met het oog op de toekomst.

Alvast even wegdromen? Ontdek Sterrenwacht!

Meer ontdekken over dit prachtige project?

Contacteer ons gerust voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak om het project en de diverse mogelijkheden te bespreken. Laat ons even uw gegevens achter via het invulformulier onderaan, wij nemen vervolgens spoedig contact met u op en bezorgen u alvast graag de projectbrochure. Wenst u graag een persoonlijke afspraak? We maken graag de nodige tijd voor u vrij. U kan ons rechtstreeks bereiken via 011 22 22 80.

Ik wil graag meer info ontvangen

Locatie


Rustige villawijk in het groen met een goede bereikbaarheid

Voorbeeldwoningen


Wij stellen u graag enkele voorbeeldwoningen voor in verschillende stijlen. Aan de hand van concrete bouwplannen, uitgewerkt in samenwerking met onze architecten en de stadsdiensten, ziet u welke diverse mogelijkheden er allemaal zijn op deze unieke bouwpercelen. Op die manier laten we u graag de nodige inspiratie opdoen voor de creatie uw eigen droomwoning!