Sterrenwacht


Bolderberg

Wonen in één van de meest exclusieve wijken van Limburg, midden in een bosrijk gebied, op een boogscheut van zowel de E313 als E314, ... Het lijkt onwerkelijk. Daarom stellen wij u met trots Sterrenwacht voor.

Exclusieve residentiële bouwloten

De naam ‘Sterrenwacht’ verwijst naar één van de meest exclusieve straten in Bolderberg. Sterrenwacht omvat 18 ruime en exclusieve bouwgronden die tot de verbeelding spreken. Rust, natuur en privacy zijn hier de drie kernwoorden. Sterrenwacht ligt midden in een bosrijk gebied, omzoomd met prachtige natuur en statige bomen. Het uitzicht vanuit uw nieuwe woning is op zijn zachtst gezegd fenomenaal! Het klinkt cliché, maar een project zoals Sterrenwacht zal u echt niet snel terugvinden. Dat verzekeren wij u.

Van harte welkom in Sterrenwacht!

 

                           

Buitengewone kans

U kiest uit 18 ruime bouwgronden met oppervlaktes die variëren tussen 14 en 24 are. Loten van deze omvang zijn zéér uniek vandaag. Zeker als u weet dat de bewoonbare oppervlakte 500 m² mag bedragen.

Een overdekt terras, tuinmuren om uw privacy nog beter te garanderen, een poolhouse, tuinberging of zwembad, … U bepaalt helemaal zelf wat u graag wilt. Het belangrijkste is dat u een eigen stekje creëert dat helemaal naar uw zin is! We adviseren u graag met uw dromen en plannen om hier uw state-of-the-art villawoning te bouwen.

Géén bouwverplichting

Wilt u als nieuwe eigenaar nog even wachten met bouwen? Dat begrijpen we en net om die reden rust er geen bouwverplichting op de grondkavels. U investeert dus zorgeloos en met een gerust geweten voor uzelf of voor de volgende generaties.

Wenst u graag uw toekomstige woondroom of die van uw (klein)kinderen te verzekeren? Het kan! Ontdek hier waarom dit type bouwgronden op vandaag meer dan ooit gegeerd zijn en uw investering waard met het oog op de toekomst. 

Alvast even wegdromen? Ontdek Sterrenwacht!

Ligging


Rustige villawijk in het groen met een goede bereikbaarheid

Bolderberg, dé villawijk van Heusden-Zolder in alle opzichten!
Sterrenplek Bolderberg is een sfeervol dorp in het hart van De Wijers, perfect gelegen tussen Lummen, Zonhoven, Beringen en Hasselt. U profiteert van een vlotte verbinding dankzij de nabijheid van zowel de E313 als de E314. In no time bent u in Leuven, Luik, Antwerpen, Brussel, Nederland, … Ideaal voor het woon-werkverkeer!

Verder heeft u vlakbij een bruisend sociaal leven met gezellige horecazaken, de wondermooie natuur met prachtige wandelroutes en de uitgelezen kans om op het F1-circuit van Zolder uw conditie te onderhouden.

Kortom, in Heusden-Zolder valt er heel wat te beleven!

Voorbeeldwoningen


Wij stellen u graag enkele voorbeeldwoningen voor in verschillende stijlen. Aan de hand van concrete bouwplannen, uitgewerkt in samenwerking met onze architecten en de stadsdiensten, ziet u welke diverse mogelijkheden er allemaal zijn op deze unieke bouwpercelen. Op die manier laten we u graag de nodige inspiratie opdoen voor de creatie uw eigen droomwoning!

Voorbeeldwoning 1:
Klassiek herenhuis

Wie van klassiek houdt, vindt inspiratie bij deze villawoning. De voorgevel valt op door een grote deur die het gelijkvloers met de bovenverdieping verbindt. De achtergevel van de woning is volledig voorzien van glaspartijen. Zo komt er voldoende licht binnen in de leefruimtes.

Voorbeeldwoning 2:
Rieten dak-stijl

Als we luxueus zeggen, menen we dat ook écht. Dé eyecatcher van deze villa? Het gigantische raam vanaf het gelijkvloers tot de bovenverdieping in de voorgevel. Dit zorgt voor een aangename, ruimtelijke beleving en creëert een gevoel van vrijheid in uw woonst.

Voorbeeldwoning 3:
Modern

We tonen u ook graag sfeerbeelden van een moderne villawoning. Door het gebruik van grote raampartijen aan de voorgevel staan de leefkamers in maximaal contact met het eigen terras en de bosrijke omgeving. Dit zorgt voor een aangename, ruimtelijke beleving.

Meer ontdekken over dit prachtige project?

Contacteer ons gerust voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak om het project en de diverse mogelijkheden te bespreken.

Laat ons even uw gegevens achter via het invulformulier onderaan, wij nemen vervolgens spoedig contact met u op en bezorgen u alvast graag de projectbrochure!

Wenst u graag een persoonlijke afspraak? We maken graag de nodige tijd voor u vrij. U kan ons rechtstreeks bereiken via 011 22 22 80.

Ik wil graag meer info ontvangen

Meer info over dit project?