Casa Sonuwe


Zonhoven Centrum

Ontdek nu Casa Sonuwe - hét exclusieve nieuwbouwproject in het centrum van Zonhoven. In één van de 12 klassevolle 'BEN'-appartementen, of in het unieke handelspand gelegen op toplocatie, vindt u ongetwijfeld uw nieuwe thuis.

In het najaar van 2021 zijn we gestart met de bouw van deze gloednieuwe en exclusieve residentie Casa Sonuwe, super gelegen op de Heuvenstraat in het gezellige centrum van Zonhoven.

Toplocatie hartje Zonhoven

Zonhovenaars en hun buren weten het: hun dorp is sinds jaar en dag de chiquere ‘voorstad’ van Hasselt en bekroond als ‘meest leefbare gemeente van Vlaanderen’. Zo biedt het centrum supermarkten, lokale bakkers en slagers, gezellige eetzaken en trendy winkels die makkelijk te bereiken zijn te voet of met de fiets.

Zoek je toch liever de grotere steden op? Dan liggen steden zoals Hasselt en Genk slechts op een boogscheut van uw nieuwe thuis. Dankzij haar centrale ligging tussen Hasselt en Houthalen en aan de E314 is Zonhoven langs alle windrichtingen gemakkelijk bereikbaar.

Groene rijkdom

Voor degenen die houden van de natuur zijn er enkele prachtige en welgekende natuur- en wandelgebieden. Zo liggen de groene longen van De Wijers en De Teut letterlijk in je achtertuin. Dé perfecte balans tussen natuur en verstedelijking als je het ons vraagt. Jouw oase van rust was nog nooit zo dichtbij.

Ruime, lichtrijke appartementen met aangename leefterrassen

Op het gelijkvloers is er 1 handelsruimte voorzien. Deze beschikt over een ruim terras dat aansluit op de mooie gemeenschappelijke tuin.
Verdieping 1 en 2 zijn quasi identiek qua indeling, en omvatten telkens 5 appartementen met 1 of 2 slaapkamers en een mooi privé terras.
De bovenste verdieping, niveau 3, biedt onze klanten 2 prachtige penthouse-appartementen.
Het gebouw is uitgerust met een lift tot in de kelderverdieping, waar zich voldoende ondergrondse parkeerplaatsen, kelderbergingen alsook een ruime fietsenstalling bevinden.

Stijlvol en luxueus wonen in hoogstaande kwaliteit

Niet enkel de stijlvolle en tijdloze architectuur van Casa Sonuwe zal in het oog springen. Ook aan de afwerking van de appartementen wordt de grootste aandacht geschonken. Zo wordt elk appartement stuk voor stuk individueel afgewerkt met kwaliteitsmaterialen én volledig naar uw smaak en budget. U krijgt hierbij het deskundig advies van onze interieurarchitect, dat bovendien is inbegrepen in de prijs. Kortom: Casa Sonuwe wordt een kleinschalig woonproject met een grote woonkwaliteit. U zal genieten van een hoogkwalitatieve afwerking, persoonlijk en op maat.

Kers op de taart: ‘BEN’

Casa Sonuwe zal een uitgesproken energiezuinig en standingvol gebouw worden, waarbij een zeer laag energielabel, meer bepaald de BEN-norm* wordt gehaald met toepassing van hernieuwbare energiebronnen. O.a. door het gebruik van vloerverwarming, fotovoltaïsche zonnepanelen, … zal u een uitmuntend wooncomfort ervaren.

Uw energiefactuur daarentegen blijft tot een absoluut minimum beperkt. Tegelijk zal u een fikse korting op de jaarlijkse onroerende voorheffing genieten. U investeert dus in uw nieuwe droomappartement en krijgt er als bonus diverse financiële maar ook interessante fiscale voordelen bij.

( * BEN staat voor Bijna-EnergieNeutraal. Lees er hier meer over en ontdek zelf alle voordelen! )

Uitverkocht!

Alle appartementen vonden een nieuwe eigenaar!
Proficiat aan de nieuwe eigenaars/bewoners.

Bent u nog op zoek naar een ondergrondse autostandplaats op een strategische ligging? Wees er dan snel bij! Wij hebben nog maar één parkeerplaats beschikbaar.

Interesse? Laat ons gerust een seintje voor meer info en/of een afspraak.

Ik heb interesse in de parkeerplaats

Casa Sonuwe samengevat:

  • Exclusief en kleinschalig nieuwbouwproject met een tijdloze klasse-architectuur
  • Toplocatie in het centrum van Zonhoven, de meest leefbare gemeente van Vlaanderen
  • Modern én betaalbaar wooncomfort dankzij toepassing BEN-principes 
  • Uitstekende verbinding richting Hasselt, Houthalen-Helchteren, Genk, Heusden-Zolder, … via de nabijgelegen E314
  • Energiezuinige kwaliteitsbouw naar de laatste BEN-normen en gebruik van duurzame bouwtechnieken en kwaliteitsmaterialen
  • Ruime, lichtrijke appartementen met open leefruimten en aangename leefterrassen
  • Hoogkwalitatieve afwerking op maat, naar eigen smaak en budget
  • Persoonlijke adviesverlening en gratis begeleiding interieurarchitect inzake keuze-indeling en materialen
  • Realisatie door ervaren bouwpromotoren SOM Project en Ivo Vercammen Woonprojecten
  • Ontwerp door gerespecteerd architectenbureau d&d

De afbraakwerken zijn voltooid – september 2021

Locatie


Meer info over dit project?