Casa Sonuwe


Zonhoven Centrum

Ontdek nu Casa Sonuwe - hét exclusieve nieuwbouwproject in het centrum van Zonhoven. In één van de 12 klassevolle 'BEN'-appartementen, of in het unieke handelspand gelegen op toplocatie, vindt u ongetwijfeld uw nieuwe thuis.

In het najaar van 2021 starten we met de bouw van deze gloednieuwe en exclusieve residentie Casa Sonuwe, super gelegen op de Heuvenstraat in het gezellige centrum van Zonhoven.

Toplocatie hartje Zonhoven

Zonhovenaars en hun buren weten het: hun dorp is sinds jaar en dag de chiquere ‘voorstad’ van Hasselt en bekroond als ‘meest leefbare gemeente van Vlaanderen’. Zo biedt het centrum supermarkten, lokale bakkers en slagers, gezellige eetzaken en trendy winkels die makkelijk te bereiken zijn te voet of met de fiets.

Zoek je toch liever de grotere steden op? Dan liggen steden zoals Hasselt en Genk slechts op een boogscheut van uw nieuwe thuis. Dankzij haar centrale ligging tussen Hasselt en Houthalen en aan de E314 is Zonhoven langs alle windrichtingen gemakkelijk bereikbaar.

Groene rijkdom

Voor degenen die houden van de natuur zijn er enkele prachtige en welgekende natuur- en wandelgebieden. Zo liggen de groene longen van De Wijers en De Teut letterlijk in je achtertuin. Dé perfecte balans tussen natuur en verstedelijking als je het ons vraagt. Jouw oase van rust was nog nooit zo dichtbij.

Ruime, lichtrijke appartementen met aangename leefterrassen

Op het gelijkvloers is er 1 handelsruimte voorzien. Deze beschikt over een zeer ruim terras dat aansluit op de mooie gemeenschappelijke tuin.
Verdieping 1 en 2 zijn quasi identiek qua indeling, en omvatten telkens 5 appartementen met 1 of 2 slaapkamers en een mooi privé terras.
De bovenste verdieping, niveau 3, biedt onze klanten 2 prachtige penthouse-appartementen.
Het gebouw is uitgerust met een lift tot in de kelderverdieping, waar zich voldoende ondergrondse parkeerplaatsen, kelderbergingen alsook een ruime fietsenstalling bevinden.

Stijlvol en luxueus wonen in hoogstaande kwaliteit

Niet enkel de stijlvolle en tijdloze architectuur van Casa Sonuwe zal in het oog springen. Ook aan de afwerking van de appartementen wordt de grootste aandacht geschonken. Zo wordt elk appartement stuk voor stuk individueel afgewerkt met kwaliteitsmaterialen én volledig naar uw smaak en budget. U krijgt hierbij het deskundig advies van onze interieurarchitect, dat bovendien is inbegrepen in de prijs. Kortom: Casa Sonuwe wordt een kleinschalig woonproject met een grote woonkwaliteit. U zal genieten van een hoogkwalitatieve afwerking, persoonlijk en op maat.

Kers op de taart: ‘BEN’

Casa Sonuwe zal een uitgesproken energiezuinig en standingvol gebouw worden, waarbij een zeer laag energielabel, meer bepaald de BEN-norm* wordt gehaald met toepassing van hernieuwbare energiebronnen. O.a. door het gebruik van vloerverwarming, fotovoltaïsche zonnepanelen, … zal u een uitmuntend wooncomfort ervaren.

Uw energiefactuur daarentegen blijft tot een absoluut minimum beperkt. Tegelijk zal u een fikse korting op de jaarlijkse onroerende voorheffing genieten. U investeert dus in uw nieuwe droomappartement en krijgt er als bonus diverse financiële maar ook interessante fiscale voordelen bij.

( * BEN staat voor Bijna-EnergieNeutraal. Lees er hier meer over en ontdek zelf alle voordelen! )

Op zoek naar uw nieuwe droomappartement of -investering?

Wij ontvangen u graag bij ons op kantoor te Hasselt om de plannen in te kijken. Samen zoeken we naar uw nieuwe droomappartement of -investering in het exclusieve Casa Sonuwe.

De verkoop loop vlot!

Het project is nog maar pas gelanceerd en er is reeds 65% verkocht. Aarzel dus niet en neem meteen contact met ons op voor meer informatie of een afspraak. Snel zijn is de boodschap!

Maak nu uw persoonlijke afspraak

Enige, eigen woonst? Besparing van maar liefst 15% BTW mogelijk! *

Interesse in een appartement in ons exclusieve project Casa Sonuwe? Zou het bovendien in de nabije toekomst uw enige, eigen woonst kunnen betreffen? Dan hebben wij wellicht zeer goed nieuws voor u:

* Indien u aan de wettelijke voorwaarden voldoet kan u op dit moment uw nieuwe droomappartement in Casa Sonuwe aankopen aan 6% BTW in plaats van 21% BTW: een besparing van maar liefst enkele tienduizenden euro’s!

Let wel: Deze BTW-gunstmaatregel is slechts tijdelijk. Aarzel dus niet te lang en neem meteen contact met ons op voor meer informatie of advies.

( Lees hier meer over deze tijdelijke gunstmaatregel en de voorwaarden. )

Contact met ons opnemen

Meer ontdekken over het prachtige Casa Sonuwe?

Wenst u alvast de projectbrochure van Casa Sonuwe te ontvangen in digitale vorm? Laat dan even uw gegevens achter en we bezorgen u deze alvast graag per e-mail. Bij ons op kantoor mag u later dan nog een mooie geprinte projectboek ontvangen!

Vraag hier alvast de projectbrochure aan

Casa Sonuwe samengevat:

  • Exclusief en kleinschalig nieuwbouwproject met een tijdloze klasse-architectuur
  • Toplocatie in het centrum van Zonhoven, de meest leefbare gemeente van Vlaanderen
  • Modern én betaalbaar wooncomfort dankzij toepassing BEN-principes 
  • Uitstekende verbinding richting Hasselt, Houthalen-Helchteren, Genk, Heusden-Zolder, … via de nabijgelegen E314
  • Energiezuinige kwaliteitsbouw naar de laatste BEN-normen en gebruik van duurzame bouwtechnieken en kwaliteitsmaterialen
  • Ruime, lichtrijke appartementen met open leefruimten en aangename leefterrassen
  • Hoogkwalitatieve afwerking op maat, naar eigen smaak en budget
  • Persoonlijke adviesverlening en gratis begeleiding interieurarchitect inzake keuze-indeling en materialen
  • Realisatie door ervaren bouwpromotoren SOM Project en Ivo Vercammen Woonprojecten
  • Ontwerp door gerespecteerd architectenbureau d&d
Meer informatie over dit exclusieve project

De afbraakwerken zijn voltooid – september 2021

Locatie