Op zoek naar een nieuwe thuis in regio Limburg?


Volledig gepersonaliseerde dienstverlening van A-Z

Ben je op zoek naar een gloednieuwe, gepersonaliseerde thuis (woning of appartement) met een groot wooncomfort en een hoogwaardige afwerkingsgraad, in een klassevol project? Dan ben je bij ons absoluut aan het juiste adres.

Bij de standaardinrichting en -afwerking van onze woonprojecten richten wij ons reeds tot de meest veeleisende klant. Door de tijdloze vormgeving, een optimale indeling en het gebruik van duurzame materialen gaat uw aankoop-investering moeiteloos generaties mee. Tijdloze schoonheid, maar vooral ook ‘kwaliteit’ in alle mogelijke facetten van het woord zijn eigen aan elk project dat wij u kunnen aanbieden.

Onze projecten kenmerken zich door een moderne, klassevolle architectuur, het gebruik van veel glas en de aandacht voor groen. Ons team draagt duurzaamheid zeer hoog in het vaandel. Zo garanderen we u een optimaal intern comfort én zeer lagere energiekosten, o.a. door een uitmuntende isolatie van vloeren & muren en het gebruik van de best mogelijke technieken, steeds conform de meest recente normen.

Hoogkwalitatieve afwerking van uw interieur op maat

Bij Vercammen Woonprojecten staan we goed gekend om onze gepersonaliseerde klantenbegeleiding. De indeling alsook interieur-afwerking kan bij ons volledig op maat gebeuren, op basis van uw behoeften en persoonlijke smaak. Bij wijze van spreken is alleen de positie van de buitenmuren vastgelegd, daarbuiten zijn zowat alle opties bij onze appartementen mogelijk…

Hoe dan krijgt u bij ons ‘carte blanche’ wat betreft de keuze van de afwerkingsmaterialen voor uw interieur. Denk bijvoorbeeld aan uw sanitair (badkamer, toilet, kranen, spoelbakken), uw keuken en toestellen, uw vloeren en wandtegels, maar ook uw binnendeuren. Wij geven u graag het nodige advies, maar u mag beslissen. In dialoog met onze specialisten kan u verder optioneel kiezen voor bijkomende elementen bovenop de basisuitwerking: massief parket, domotica, airconditioning, schilderwerken, inbouwkasten, haard, …

Het resultaat is uw eigen, gloednieuwe droomwoonst (woning of appartement) met een totaalinterieur dat volledig aansluit bij uw persoonlijke wensen en behoeften. Kortom: u geniet van alle keuzevrijheid en wij zorgen voor een zorgeloze oplevering.

Benieuwd? Bekijk maar eens onze huidige projecten! Voor meer informatie kan u ons steeds vrijblijvend contacteren.
Heeft u interesse in een kwalitatieve vastgoedinvestering op maat? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvende kennismaking.

Ontdek onze projectenInteresse in een kwalitatieve vastgoedinvestering?Contact met ons opnemen