Over ons


Hoogkwalitatieve residentiële projectontwikkeling in Limburg

De naam ‘Vercammen Woonprojecten’ wordt in en rond regio Limburg sinds jaren geassocieerd met hoogkwalitatieve, residentiële projectontwikkeling.

” En daar zijn we heel fier op! Al meer dan 20 jaar trachten we unieke woonprojecten te ontwikkelen met een klassevolle, tijdloze architectuur en een hoogwaardige afwerkingsgraad, zowel exterieur als interieur. Bovendien mogen onze klanten rekenen op een volledig gepersonaliseerde dienstverlening én absolute woonkwaliteit, in alle facetten van het woord. ”

– Oprichter & bestuurder Ivo Vercammen

Ivo Vercammen & Team

Oprichter en bestuurder Ivo Vercammen werkt natuurlijk al lang niet meer alleen. Waar Ivo zich 25 jaar geleden quasi in zijn eentje ontfermde over ‘zijn’ woonprojecten, liet hij zich door de jaren heen omringen door een complementair en hecht team. Ieder van ons heeft zijn of haar specialisatie, maar bij Vercammen Woonprojecten delen we allen eenzelfde passie: het ontwikkelen en realiseren van hoogkwalitatieve woonprojecten voor onze klanten.

Met dochter Maxime en zoon Vitto Vercammen is sinds enkele jaren ook de tweede generatie actief in het bedrijf. Ons familiale karakter en de waarden en normen die ons team nastreeft, willen we ten allen tijde blijven uitstralen naar onze klanten toe. Als er – los van de kwaliteit die we leveren in onze projecten en onze dienstverlening – iets is wat onze klanten enorm weten te appreciëren, is het wel dat warme persoonlijke contact dat we hen bieden.

Onze aanpak


Wij bieden onze klanten graag de mogelijkheid om reeds in een vroeg stadium van de projectontwikkeling en realisatie van een project ‘aanwezig’ te zijn. Door u als klant tijdig te betrekken en uw behoeften en wensen te bespreken, kunnen we uw aangepaste en unieke woondroom in vervulling doen gaan.

Als klant kan u bij ons rekenen op een vakkundige begeleiding doorheen alle stappen van het bouwproces, vanaf de eerste steen tot en met de binnenhuisinrichting. Op die manier garanderen wij een zorgeloze oplevering van uw nieuwe droomwoonst of -investering. Meer weten over onze visie en werkwijze?

Ontdek onze visieMaak kennis met onze werkwijze

Onze waarden


Passie

Bij Vercammen Woonprojecten delen we allen eenzelfde passie voor toparchitectuur met een hoogwaardige afwerkingsgraad. Ontwikkelen zit in ons bloed. Ons team behandelt ieder nieuw project met dezelfde goesting en zorgvuldigheid. Ieder project en iedere klant garanderen we onze onverdeelde aandacht.

Kwaliteit

Ons team streeft enkel en alleen de allerbeste kwaliteit na en zoekt continu naar opportuniteiten tot verbetering. Denk bijvoorbeeld aan onze projectlocaties, onze architectuur, de gebruikte bouwmaterialen, … maar ook onze persoonlijke klantenbegeleiding. Ieder project is uniek en het resultaat van kwalitatief maatwerk.

Vertrouwen

Al onze relaties zijn gebaseerd op een positief, wederzijds vertrouwen. Zo bijvoorbeeld met onze trouwe bouwpartners, maar ook met ieder van onze klanten. Vertrouw gerust op ons als vakmensen én als persoon. Wij geloven alvast in een mooie (toekomstige) samenwerking, gebaseerd op vertrouwen.

Kennismaken?


Bent u op zoek naar een nieuwe woonst, een uniek bouwperceel of een kwalitatieve vastgoedinvestering? Bekijk dan zeker even onze lopende projecten.

Heeft u interesse in een samenwerking of heeft u weet van een bouwgrond of afbraakpand dat mogelijks kan dienen ter ontwikkeling? Laat het ons gerust weten. Wij behandelen ons contact uiteraard confidentieel.

Heeft u vragen, wenst u graag meer informatie en/of een vrijblijvende afspraak, aarzel niet om ons te contacteren. Wij maken graag tijd de nodige tijd voor u vrij!

Contact met ons opnemen