Winnaar Voka Vastgoed Awards

categorie Residentieel Vastgoed

Het voormalige Ursulinenklooster gelegen in het hartje van Diepenbeek heeft een betekenisvolle nieuwe bestemming gekregen: een all-in woonzorgcentrum met erkende assistentiewoningen, en zo veel meer... Met veel trots stellen wij u het unieke woonproject Angelahof voor.

Angelahof


Diepenbeek

U kent ongetwijfeld de prachtige site van het Ursulinenklooster aan de Wijkstraat in Diepenbeek. Vercammen Woonprojecten toverde deze site om tot Residentie Angelahof, een woonzorgcentrum met 44 kamers en 46 assistentiewoningen. Hier woont u in een historisch pand met karakter, geniet u van alle rust in de kloostertuinen en wordt u volledig ontzorgd.

Nog maar 1 te koop!

Om u al meteen te laten proeven van het wooncomfort in Residentie Angelahof werd de laatste assistentiewoning ingericht en is deze dus instapklaar! Ziet u zichzelf al wonen in Residentie Angelahof? Vraag gerust naar een vrijblijvende afspraak ter plaatse. Wij leiden u graag rond op de site.

Ik wil graag een bezichtiging!

Wenst u op voorhand alvast de brochure even in te kijken? Dan kan u deze makkelijk bekijken via onderstaande knop.

Download hier alvast de brochure

Op zoek naar een slimme investering? Dan bieden de assistentiewoningen van Residentie Angelahof u een uitzonderijke kans. Met onze unieke huurgarantie van 15 jaar bent u zeker van uw huuropbrengsten. Of uw serviceflat nu verhuurd wordt of niet, u ontvangt iedere maand uw huur. U geniet ook van fiscale voordelen: u betaalt geen onroerende voorheffing en u geniet van een verlaagd btw-tarief op uw aankoop.

Het mag duidelijk zijn: Residentie Angelahof biedt u een zorgeloze langetermijninvestering.

Meer info of investeringsadvies?

Enkele troeven op een rij

  • toplocatie centrum Diepenbeek
  • uitgebreid zorg- en dienstenpakket
  • mooie kloostertuin
  • ondergrondse parkeergarage
  • unieke huurgarantie van 15 jaar
  • gunstig fiscaal regime

Overtuigd? Contacteer ons dan gerust voor een afspraak!

Neem contact

Winnaar Voka Vastgoed Awards in de categorie Residentieel Vastgoed!

Met trots delen we mee dat Residentie Angelahof onlangs bekroond werd tot beste residentieel vastgoedproject van Limburg.

Op 10 november 2022 won Vercammen Woonprojecten met hun project Angelahof immers de allereerste editie van de Limburgse “Voka Vastgoed Awards”.

Meer weten? Klik hier om er alles over te lezen in onze blog.

Locatie


Meer info over dit project?