Sacramento


Tongeren

WELKOM in woonproject Sacramento te Tongeren, een naam met geschiedenis.

Tussen de Sacramentstraat en de Elfde-Novemberwal, aan de ring rondom het stadscentrum, ontwikkelen gerenommeerde bouwpromotoren SOM Project en Vercammen Woonprojecten samen een gloednieuw residentieel stadsproject waar Tongeren fier op mag zijn.

Maak kennis met Residentie Sacramento…

Statige, tijdloze en rustgevende architectuur

U zal het merken, over de architectuur werd uitvoerig nagedacht. Gezien de uitmuntende (lees: exclusieve) locatie van het project werd er vooreerst geopteerd om relatief ruime, luxueuze appartementen te creëren. Om bovendien uw rust en privacy ten volle te kunnen garanderen, werd in overleg met de architect gekozen om te werken met speelse volumes, tevens vertaald in aparte woongehelen. De statige, tijdloze architectuur en de keuze voor eerder sobere maar warme materiaaltinten zullen die rust nog verder versterken.

Uw eigen leefterras

Aangename privé-terrassen zijn vandaag voor velen van onze klanten onmisbaar geworden. Door het gebruik van grote, drempelloze glaspartijen creëren we een verlenging van uw leefruimte. Bovendien wilt u ook kunnen genieten van de buitenlucht. Denk daarbij maar aan uw ochtendkoffie in de zon of uw aperitiefje na het werk.

Duurzaam & energiebewust

Residentie Sacramento zal een uitgesproken energiezuinig gebouw worden. Een zeer laag energielabel wordt gehaald door middel van toepassing van groene, hernieuwbare energiebronnen. Ondermeer door de integratie van vloerverwarming, warmptepompen, een hoogwaardig ventilatiesysteem en uitstekende isolatie volgens de allerlaatste strenge normen, zal u een uitmuntend wooncomfort ervaren.

Hoogkwalitatieve afwerking, persoonlijk en op maat

Wat is er leuker dan uw gloednieuwe woonst helemaal volgens uw smaak te kunnen inrichten? Wij bieden u graag die mogelijkheid en staan gekend om onze doorgedreven, gepersonaliseerde klantenbegeleiding.

Ieder appartement in Residentie Sacramento zal standaard reeds voorzien worden van een hoogwaardige afwerking met duurzame materialen en het nodige moderne wooncomfort. Echter kan – indien u er tijdig bij bent – de indeling van uw appartement alsook de interieurafwerking volledig op maat gebeuren, op basis van uw behoeften, persoonlijke smaak en budget.

Op die manier garanderen wij u alvast graag een zorgeloze oplevering van uw nieuwe droomappartement of -investering.

Profiteer nu nog van 6%BTW in plaats van 21%BTW

Vanaf 2021 werd het onder welbepaalde voorwaarden mogelijk om nieuwbouwprojecten die het resultaat zijn van een heropbouw na afbraak aan te kopen met een belastingheffing van slechts 6% BTW op de constructiewaarde. Helaas loopt deze tijdelijke gunstmaatregel zeer binnenkort op zijn einde…

Echter kan u – indien voldaan aan de wettelijke voorwaarden – bij dit prachtige nieuwbouwproject te Tongeren mogelijks wèl nog genieten van een fikse besparing op uw aankoop.

Aarzel dus niet langer en neem snel contact met ons voor meer info en/of een persoonlijke afspraak.

Ik wens meer informatie te ontvangen

Interesse, maar u bent nog huiseigenaar?

U zou graag meer informatie opvragen of een afspraak maken om kennis te maken met woonproject Le Principal, maar u aarzelt omdat u nog huiseigenaar bent? Maakt u zich geen zorgen! Met onze expertise begeleiden wij u graag in het volledige aankoop- alsook verkooptraject. We helpen u graag aan uw nieuwe droom.

AANTAL SLPKS TYPE BLOK BEWOONBARE OPP. OPP. TERRAS/TUIN PRIJS VANAF
2 6 B 105,68m2 20,06m2 €310.000 (excl. BTW) Meer info…
2 4 A 107,51m2 12,29m2 €335.000 (excl. BTW) Meer info…
2 9 C 105,63m2 38,79m2 €360.000 (excl. BTW) Meer info…
2 12 C 110,58m2 33,58m2 €375.000 (excl. BTW) Meer info…
2 16 C 114,44m2 25,75m2 €395.000 (excl. BTW) Meer info…
3 5 A 156,26m2 16,62m2 €510.000 (excl. BTW) Meer info…
Plannen of extra informatie aanvragen

Locatie


Sublieme ligging aan de buitenzijde van de ring rondom het stadscentrum

Alle wegen leiden naar Rome… of Tongeren!

Via tal van invalswegen die naar het centrum van Tongeren leiden, geraakt u vanuit Residentie Sacramento met de auto ook vlot in steden als Bilzen, Hasselt, Sint-Truiden, Maastricht en Luik. Ook de bus stopt vlakbij en brengt u gemakkelijk naar omliggende steden en gemeenten. Het treinstation ligt slechts op een boogscheut.

U merkt het: dankzij haar centrale ligging is uw nieuwe thuis langs alle windrichtingen vlot bereikbaar.

Meer info over dit project?