Residentie Dolce Vita


Lanaken

In samenwerking met het gerenommeerd architectenbureau d&d uit Hasselt, realiseren wij momenteel een prachtig nieuw woonproject, rustig gelegen in hartje Lanaken.

La Dolce Vita… Geniet van het goede leven!

De naam ‘Dolce Vita’ hebben we niet zomaar gekozen. U hoeft het goede leven immers niet altijd in Italië te gaan zoeken…

Op de Postweg rijzen er momenteel twee mooie appartementsgebouwen op, met elk 16 unieke wooneenheden, verdeeld over 3 verdiepen. Welk appartement ook uw voorkeur zou wegdragen, ze beschikken allemaal over een ruim terras en/of een gezellig tuintje met een uitstekende oriëntatie. Zonovergoten terrassen en tuinen dus, en veel lichtinval dankzij de grote raampartijen. Dat is wat wij noemen ‘het goede leven’!

Je kan kiezen uit een gevarieerd aanbod: de zeer energiezuinige appartementen zijn slim ingedeeld met ruimte voor 2 of 3 slaapkamers.

Wonen in Residentie Dolce Vita is als leven met je hoofd in de wolken en beide benen op de grond: voorzien van alle gemakken en faciliteiten met gebruikmaking van duurzame materialen en alle aandacht voor kwaliteit. In het beginstadium van dit project heeft u als koper nog de mogelijkheid om samen met onze architect en binnenhuisarchitect interieur aanpassingen te doen.

Residentie Dolce Vita is uiterst centraal gelegen. In enkele minuten bereikt u de invalswegen naar Tongeren, Bilzen, Maastricht, Hasselt, …

Ontdek meer over dit prachtige project in de brochure.

Onze modelappartementen zijn klaar!

Indien u interesse heeft, kan u ons vrijblijvend contacteren voor meer informatie of we plannen een afspraak in ter plaatse. Wij maken graag tijd voor u vrij!

Werf 28/08/2020

Locatie