Dolce Vita


Lanaken

In samenwerking met het gerenommeerd architectenbureau d&d uit Hasselt, realiseren wij momenteel een prachtig nieuw woonproject, rustig gelegen in hartje Lanaken.

La Dolce Vita… Geniet van het goede leven!

De naam ‘Dolce Vita’ hebben we niet zomaar gekozen. U hoeft het goede leven immers niet altijd in Italië te gaan zoeken… “De residentie biedt een woondroom voor koppels, jonge gezinnen of singles. Wij bieden betaalbaar, comfortabel en ruim wooncomfort, daar is dit project het allerbeste bewijs van”, aldus Ivo Vercammen (bron: Magazine Limburg Bouwt, editie juni 2020).

Op de Postweg rijzen er momenteel twee prachtige appartementsgebouwen op, met elk 16 unieke wooneenheden, verdeeld over 3 verdiepen. “Het eindresultaat zal een pareltje van doordachte architectuur zijn, met veel accent op uitstraling en openheid.” De twee gebouwen aan de Postweg worden ingebed in een rustige nieuwe woonwijk, op een steenworp van het stadscentrum, een prachtig natuurgebied en de hoofdverbindingswegen. Residentie Dolce Vita is uiterst centraal gelegen. In enkele minuten bereikt u de invalswegen naar Tongeren, Bilzen, Maastricht, Hasselt, …

Wonen in Residentie Dolce Vita is als leven met je hoofd in de wolken en beide benen op de grond: voorzien van alle gemakken en faciliteiten met gebruikmaking van duurzame materialen en alle aandacht voor kwaliteit. Welk appartement ook uw voorkeur zou wegdragen, ze beschikken allemaal over een ruim terras en/of een gezellig tuintje met een uitstekende oriëntatie. Zonovergoten terrassen en tuintjes, veel lichtinval dankzij de grote raampartijen, gebruik van hoogkwalitatieve en duurzame materialen, … Dat is wat wij noemen ‘het goede leven’!

Interieurafwerking vrij te kiezen

Als toekomstige eigenaar kan je kan kiezen uit een gevarieerd aanbod. Zo zijn de zeer energiezuinige appartementen slim ingedeeld met ruimte voor 2 à 3 slaapkamers. Als erkend bouwheer staan we 100% garant voor een hoogkwalitatieve sleutel-op-de-deur oplevering van uw nieuwe appartement.
Hoewel de werken reeds in vergevorderde fase zitten, bieden we u als toekomstige eigenaar/bewoner op dit moment nog steeds de keuzevrijheid om uw appartement volledig naar wens en eigen smaak te laten afwerken. Op die manier creëren we samen uw nieuwe droomwoonst of investering.

Meer ontdekken over dit prachtige project?

Download hier alvast de brochure

Voor meer informatie kan u ons vrijblijvend contacteren via het contactformulier onderaan. Wenst u graag een persoonlijke afspraak? Bel ons dan gerust meteen via 011 22 22 80. Wij helpen u graag gepast verder!

Bezoek nu ook onze modelappartementen!

Om u als toekomstige eigenaar-bewoner al eens te laten proeven van het wooncomfort dat Dolce Vita te bieden heeft, maakten we reeds enkele modelappartementen klaar. Indien u interesse heeft, kan u ons vrijblijvend contacteren voor een persoonlijke bezichtiging en rondleiding op de site. Wij maken graag tijd voor u vrij!

Ik wil graag een bezichtiging!

Locatie