Dolce Vita


Lanaken

In samenwerking met het gerenommeerd architectenbureau d&d uit Hasselt, realiseren wij momenteel een prachtig nieuw woonproject, rustig gelegen in hartje Lanaken.

La Dolce Vita… Geniet van het goede leven!

De naam ‘Dolce Vita’ hebben we niet zomaar gekozen. U hoeft het goede leven immers niet altijd in Italië te gaan zoeken… “De residentie biedt een woondroom voor koppels, jonge gezinnen of singles. Wij bieden betaalbaar, comfortabel en ruim wooncomfort, daar is dit project het allerbeste bewijs van”, aldus Ivo Vercammen (bron: Magazine Limburg Bouwt, editie juni 2020).

Op de Postweg rijzen er momenteel twee prachtige appartementsgebouwen op, met elk 16 unieke wooneenheden, verdeeld over 3 verdiepen. “Het eindresultaat zal een pareltje van doordachte architectuur zijn, met veel accent op uitstraling en openheid.” De twee gebouwen aan de Postweg worden ingebed in een rustige nieuwe woonwijk, op een steenworp van het stadscentrum, een prachtig natuurgebied en de hoofdverbindingswegen. Residentie Dolce Vita is uiterst centraal gelegen. In enkele minuten bereikt u de invalswegen naar Tongeren, Bilzen, Maastricht, Hasselt, …

Wonen in Residentie Dolce Vita is als leven met je hoofd in de wolken en beide benen op de grond: voorzien van alle gemakken en faciliteiten met gebruikmaking van duurzame materialen en alle aandacht voor kwaliteit. Welk appartement ook uw voorkeur zou wegdragen, ze beschikken allemaal over een ruim terras en/of een gezellig tuintje met een uitstekende oriëntatie. Zonovergoten terrassen en tuintjes, veel lichtinval dankzij de grote raampartijen, gebruik van hoogkwalitatieve en duurzame materialen, … Dat is wat wij noemen ‘het goede leven’!

Meer ontdekken over dit prachtige project?

Download hier alvast de brochure

Voor meer informatie kan u ons vrijblijvend contacteren via het contactformulier onderaan. Wenst u graag een persoonlijke afspraak? Bel ons dan gerust meteen via 011 22 22 80. Wij helpen u graag gepast verder!

Laatste 2 appartementen te koop

Van de 31 appartementen vonden reeds 30 appartementen een nieuwe eigenaar. We hebben momenteel nog 2 appartementen te koop.

Gezien de werken reeds in een vergevorderde fase zitten, bieden we u als toekomstige eigenaar/bewoner een hoogkwalitatief en duurzaam afgewerkt appartement aan. Op die manier kan u na aankoop al meteen intrekken in uw nieuwe droomwoonst.

Bezoek nu onze site!

Om u als toekomstige eigenaar-bewoner al eens te laten proeven van het wooncomfort dat Dolce Vita te bieden heeft, maken wij graag tijd voor u vrij voor een bezichtiging ter plaatse! Indien u interesse heeft, kan u ons vrijblijvend contacteren.

Ik wil graag een bezichtiging!

Locatie