La Vida


Hasselt

Ontdek nu La Vida - een exclusief en kleinschalig nieuwbouwproject op de Maastrichtersteenweg te Hasselt. In één van de 8 klassevolle BEN-appartementen of de BEN-woning vindt u ongetwijfeld uw nieuwe thuis!

Uw nieuwe thuis in Residentie La Vida is uitstekend gelegen op de Maastrichtersteenweg, tussen de grote en de kleine ring van Hasselt.
Het centrum van Hasselt bereik je eenvoudig te voet, met de fiets of het openbaar vervoer. De pas nieuw aangelegde Grote Markt is slechts op 1 km verwijderd. Zeer uitnodigend dus!

De Maastrichtersteenweg, zoals de naam reeds doet vermoeden, is de directe verbindingsweg tussen Hasselt en Maastricht. Omliggende steden en gemeenten als Diepenbeek, Genk, Tongeren, … liggen allen binnen handbereik. Dankzij de nabijgelegen E313 geniet je bovendien van een snelle verbinding richting andere (groot)steden.

Kleinschalig woonproject, groot wooncomfort

In Residentie La Vida heeft u de keuze uit 8 unieke en luxueuze BEN-appartementen of 1 BEN-woning.

De woning bestaat uit een gelijkvloers, verdieping 1 en verdieping 2 en heeft in totaal 3 slaapkamers, 2 badkamers en een ruim terras met tuin.

Op het gelijkvloers in La Vida vinden we verder een één- en een twee-slaapkamerappartement, telkens met een ruim terras en aansluitend groen stadstuintje.
De eerste en tweede verdieping omvatten telkens twee quasi identieke, ruime en lichtrijke appartementen met elk twee slaapkamers en een mooi, zonovergoten privé terras. Op niveau 3 bevindt zich slechts één exclusief en zeer ruim appartement met twee slaapkamers en een prachtig leefterras, perfect georiënteerd. De bovenste, vierde verdieping biedt ruimte voor een uniek en zeer ruim 1-slaapkamer-loftappartement met een fantastisch dakterras op het zuiden.

Voor uw wooncomfort en gemak zal La Vida uitgerust worden met een lift tot in de kelderverdieping, waar zich voldoende ondergrondse autostaanplaatsen alsook een gemeenschappelijke fietsenstalling bevinden.

Ruimte, openheid en daglicht tot diep in het gebouw

In de appartementen worden grote glaspartijen voorzien om enerzijds voldoende relatie tussen binnen en buiten te verkrijgen en anderzijds de leefruimtes te voorzien van veel lichtinval, zonder risico op oververhitting in de woonst.

Het horizontale lijnenspel en de enkele overkragingen bieden de mogelijkheid om een gevel meer diepte en ritmiek te verlenen door middel van interactie tussen vlakken en volumes.

“Doordat de overkragingen de overgang tussen binnen en buiten verzachten wordt de indruk van ruimte en openheid binnen nog versterkt”, zo stelt Didier Appeltans, architect-vennoot bij d&d architecten.

Aangename terrassen of stadstuintjes zijn vandaag voor vele van onze klanten onmisbaar geworden. Ook buiten wilt u kunnen genieten. Denk daarbij maar aan uw ochtendkoffie in de zon of uw aperitiefje na het werk.

Geniet van een hoogkwalitatieve afwerking, persoonlijk en op maat

Wat is er leuker dan uw eigen stek helemaal volgens uw smaak en stijl in te richten? Wij bieden u graag die mogelijkheid… Iedere woonst in La Vida zal standaard reeds voorzien worden van een hoogwaardige afwerking met duurzame materialen en het nodige moderne wooncomfort inbegrepen. Echter kan (lees: zal) de indeling van uw appartement alsook de interieurafwerking volledig op maat gebeuren, op basis van uw persoonlijke behoeften en smaak.

Kers op de taart: ‘BEN’

La Vida zal een uitgesproken energiezuinig en standingvol gebouw worden, waarbij een zeer laag energielabel, meer bepaald de BEN-norm* wordt gehaald met toepassing van hernieuwbare energiebronnen. O.a. door het gebruik van vloerverwarming, fotovoltaïsche zonnepanelen, … zal u een uitmuntend wooncomfort ervaren.

Uw energiefactuur daarentegen blijft tot een absoluut minimum beperkt. Tegelijk zal u een fikse korting op de jaarlijkse onroerende voorheffing genieten. U investeert dus in uw nieuwe droomappartement en krijgt er als bonus diverse financiële maar ook interessante fiscale voordelen bij.

( * BEN staat voor Bijna-EnergieNeutraal. Lees er hier meer over en ontdek zelf alle voordelen! )

Uitverkocht!

Alle appartementen en de woning vonden een nieuwe eigenaar!
Proficiat aan de nieuwe eigenaars/bewoners.

Waarom wonen/investeren in Residentie La Vida een slimme keuze is:

 • Exclusief en kleinschalig nieuwbouwproject met een tijdloze klasse-architectuur
 • Toplocatie nabij het centrum van Hasselt, hoofdstad van Limburg
 • Modern én betaalbaar wooncomfort dankzij de toepassing van de BEN-principes
 • Uitstekende verbinding richting Maastricht, Diepenbeek, Genk, … maar ook steden als Antwerpen en Luik via de nabijgelegen E313
 • Energiezuinige kwaliteitsbouw naar de laatste BEN-normen en gebruik van duurzame bouwtechnieken en kwaliteitsmaterialen
 • Bonus Bijne-Energie-Neutraal: zowel financiële als fiscale voordelen
 • Ruime, lichtrijke appartementen met open leefruimten en aangename leefterrassen
 • Hoogkwalitatieve afwerking op maat, naar eigen smaak en budget
 • Persoonlijke adviesverlening en gratis begeleiding interieurarchitect inzake keuze-indeling en materialen
 • Realisatie dankzij partnership ervaren bouwpromotoren Ivo Vercammen Woonprojecten en SOM Project
 • Ontwerp door gerespecteerd Hasselts architectenbureau d&d

Wij wensen u veel plezier met het uitzoeken van uw droomappartement en heten u dan ook van harte welkom in ons kantoor om u verder bij te staan in uw keuze. Laat ons gerust een seintje voor meer info en/of een afspraak.

Locatie


Meer info over dit project?