Residentie Fendi


Hasselt

Op de Groene Boulevard, in het centrum van Hasselt, starten wij binnenkort met de bouw van een exclusief project. Het gebouw is gelegen tegenover het nieuwe stadhuis in Hasselt en ligt op een boogscheut van de bruisende binnenstad. Ontspanning, cultuur, winkels, scholen,... liggen binnen handbereik en in enkele minuten bereikt u de snelwegen.

Dit is een kleinschalig project en omvat 4 prachtige appartementen die verdeeld zijn over het gelijkvloers, de eerste, tweede en derde verdieping. Op het gelijkvloers wordt er eveneens een ruimte van +- 500 m2  voor handel/praktijkruimte/kantoor… . Deze ruimte kan nog verdeeld worden in meerdere ruimten voor verschillende doeleinden.

Ieder appartement kent een hoogwaardige afwerking naar smaak van de koper. In het beginstadium van het project heeft u nog de mogelijkheid interieuraanpassingen te doen. Samen met de architect en binnenhuisarchitect wordt er gezocht naar de perfecte oplossing en creëren wij een appartement op maat van onze klant, dat aan alle voorwaarden voldoet.

Mis deze unieke kans niet en vraag vrijblijvend voor meer informatie.

App. Opp. Opp. terras Slpk. Plan
Appartement 1
Woning/Duplex – verkocht
132 m2 Tuin: 107 m2
Terras gelijkvloers: 15,8 m2
Terras eerste verdieping: 6,4 m2
3
Appartement 2 – verkocht 115 m2 15,8 m2 2
Appartement 3 – verkocht 190 m2 22 m2 3
Appartement 4 – verkocht 95 m2 Terras 1: 10,5 m2
Terras 2: 31 m
2
Handelsruimte Opp. Opp. terras Plan
Handel

Locatie