Studentenhuis Juventutis


Diepenbeek

Luxe studentenstudio's op een boogscheut van de Universitaire Campus in Diepenbeek.

Studentenhuis Juventutis is gelegen op de Ginderoverstraat 80 in Diepenbeek, op een boogscheut van de universitaire campus.

Dit prachtige studentencomplex bevat 2 blokken met in totaal 36 studio’s, elk met een eigen badkamer, toilet en kitchenette. Er is een gemeenschappelijke ruimte voorzien om gezellig samen te komen of samen te studeren.

Voor meer informatie en beschikbare studio’s voor academiejaar 2021-2022, raadpleeg het kamerbestand van de UHasselt ==> Studentenhuis Juventutis – Ginderoverstraat 80 – 3590 Diepenbeek of stuur een mail naar m.kuyckx@vercammenwoonprojecten.be.

Om u een beeld te geven van ons studentenhuis kan u hieronder alvast het filmpje bekijken.

Filmpje Juventutis

Academiejaar 2021-2022

Elk jaar begint de zoektocht naar een studentenstudio vroeger. Ook voor komen academiejaar kwamen de aanvragen al sinds eind januari binnen. Reeds eind april waren alle studio’s volzet!

Om volgend academiejaar zeker te zijn van een plaats in ons studentenhuis kan u zich reeds opgeven op onze wachtlijst. Gezien de coronamaatregelen blijken studentenstudio’s met eigen sanitair en kitchenette enorm gewild.

Tips bij het zoeken naar een studentenstudio

Een studentenhuis uitkiezen kan een moeilijke beslissing zijn. Om u te helpen bij het kiezen van een studio lijsten we in onze blog enkele tips op.

Lees hier onze tips

Locatie