Studentenhuis Juventutis


Diepenbeek

Luxe studentenstudio's op een boogscheut van de Universitaire Campus in Diepenbeek.

Studentenhuis Juventutis is gelegen op de Ginderoverstraat 80 in Diepenbeek, op een boogscheut van de universitaire campus.

Dit prachtige studentencomplex bevat 2 blokken met in totaal 36 studio’s, elk met een eigen badkamer, toilet en kitchenette. Er is een gemeenschappelijke ruimte voorzien om gezellig samen te komen of samen te studeren.

Voor meer informatie en beschikbare studio’s voor academiejaar 2022-2023, raadpleeg het kamerbestand van de UHasselt. Kies voor Studentenhuis Juventutis op de Ginderoverstraat 80 te 3590 Diepenbeek of stuur een e-mail naar m.kuyckx@vercammenwoonprojecten.be.

Om u een beeld te geven van ons studentenhuis kan u hieronder alvast het filmpje bekijken!

Bekijk filmpje

Academiejaar 2022-2023

Elk jaar begint de zoektocht naar een studentenstudio vroeger. Voor academiejaar 2021-2022 was het studentenhuis reeds sinds eind april volzet! Ook na de periode van Covid-19 blijken studentenstudio’s met eigen sanitair en kitchenette enorm gewild.

Bent u net te laat? Niet getreurd! Het gebeurt regelmatig dat er in augustus nog studenten afhaken. Om in dat geval kans te hebben op een plaats in ons studentenhuis kan u uw gegevens laten opnemen op onze wachtlijst.

Ik wil een bezichtiging

Tips bij het zoeken naar een studentenstudio

Een studentenhuis uitkiezen kan een moeilijke beslissing zijn. Om u te helpen bij het kiezen van een studio lijsten we in onze blog alvast enkele tips op om u verder te helpen.

Tips lezen

Ontdek ook ons studentenhuis in Hasselt

Verloopt de zoektocht naar een studio in Diepenbeek moeilijk? Overweeg dan zeker ook eens om een studentenstudio in Hasselt te huren. Op de Kempische Steenweg hebben wij nòg een studentenhuis. Studentenhuis Kempus heeft dezelfde luxe en uitstraling als die van Studentenhuis Juventutis! Gezien de hogescholen en universiteit van Hasselt en Diepenbeek samenwerken is de verbinding en bereikbaarheid tussen beiden vlot.

Ontdek studentenhuis Kempus

Ontdek via deze link de mobiliteit rond de campussen in Diepenbeek en Hasselt.

Locatie


Meer informatie of een bezichtiging?