De open kotdag van 9/03/’24 was een succes!
Wij zijn voorlopig volzet. Laat uw gegevens gerust achter en kom op de wachtlijst.

 

Studentenhuis Juventutis


Diepenbeek

Luxe studentenstudio's op een boogscheut van de Universitaire Campus in Diepenbeek.

Studentenhuis Juventutis is gelegen op de Ginderoverstraat 80 in Diepenbeek, op een boogscheut van de universitaire campus.

Dit prachtige studentencomplex bevat 2 blokken met in totaal 36 studio’s, elk met een eigen badkamer, toilet en kitchenette. Er is een gemeenschappelijke ruimte voorzien om gezellig samen te komen of samen te studeren.

Voor meer informatie en beschikbare studio’s raadpleeg het kamerbestand van de UHasselt en kies voor Studentenhuis Juventutis op de Ginderoverstraat 80 te 3590 Diepenbeek of stuur een e-mail naar m.kuyckx@vercammenwoonprojecten.be.

Om u een beeld te geven van ons studentenhuis kan u hieronder alvast het filmpje bekijken!

Bekijk filmpje

Academiejaar 2024-2025

Ons studentenhuis is ook dit academiejaar (’23-’24) weer volzet.
Volgend academiejaar (’24-’25) graag op kot in studentenhuis Juventutis en zeker zijn van een studio? Bezorg ons uw contactgegevens en wij houden u als eerste op de hoogte van studio’s die vrijkomen.

Contactgegevens bezorgen

Tips bij het zoeken naar een studentenstudio

Een studentenhuis uitkiezen kan een moeilijke beslissing zijn. Om u te helpen bij het kiezen van een studio lijsten we in onze blog alvast enkele tips op om u verder te helpen.

Tips lezen

Ontdek ook ons studentenhuis in Hasselt

Verloopt de zoektocht naar een studio in Diepenbeek moeilijk? Overweeg dan zeker ook eens om een studentenstudio in Hasselt te huren. Op de Kempische Steenweg hebben wij nòg een studentenhuis. Studentenhuis Kempus heeft dezelfde luxe en uitstraling als die van Studentenhuis Juventutis! Gezien de hogescholen en universiteit van Hasselt en Diepenbeek samenwerken is de verbinding en bereikbaarheid tussen beiden vlot.

Ontdek studentenhuis Kempus

Mobiliteit tussen de campussen van Hasselt en Diepenbeek

Ontdek via deze link de mobiliteit rond de campussen in Diepenbeek en Hasselt.

Locatie


Meer informatie of een bezichtiging?