Studentenhuis Juventutis


Diepenbeek

Luxe studentenstudio's op een boogscheut van de Universitaire Campus in Diepenbeek.

Studentenhuis Juventutis is gelegen op de Ginderoverstraat 80 in Diepenbeek, op een boogscheut van de universitaire campus.

Dit prachtige studentencomplex bevat 2 blokken met in totaal 36 studio’s, elk met een eigen badkamer, toilet en kitchenette. Er is een gemeenschappelijke ruimte voorzien om gezellig samen te komen of samen te studeren.

Voor meer informatie en beschikbare studio’s voor academiejaar 2021-2022, raadpleeg het kamerbestand van de UHasselt ==> Studentenhuis Juventutis – Ginderoverstraat 80 – 3590 Diepenbeek of stuur een mail naar m.kuyckx@vercammenwoonprojecten.be.

Om u een beeld te geven van ons studentenhuis kan u hieronder alvast het filmpje bekijken.

Filmpje Juventutis

Wees er snel bij voor academiejaar 2021-2022

Elk jaar begint de zoektocht naar een studentenstudio vroeger. Ook voor volgend academiejaar, beginnend in september, komen de aanvragen als sinds eind januari binnen.

Om zeker te zijn van een plaats in het studentenhuis raden we u aan om nu reeds te kiezen voor een vrije studio. Wij weten namelijk niet of er veel studio’s zullen vrijkomen voor volgend academiejaar. Gezien de coronamaatregelen zijn studentenstudio’s met eigen sanitair en kitchenette enorm gewild.

Tips bij het zoeken naar een studentenstudio

Een studentenhuis uitkiezen kan een moeilijke beslissing zijn. Om u te helpen bij het kiezen van een studio lijsten we in onze blog enkele tips op.

Lees hier onze tips

Locatie