Residentie Cocoon II


Diepenbeek

Cocoon II, de nieuwe buur van residentie Cocoon I !

Residentie Cocoon II is uitstekend gelegen en zeer gemakkelijk bereikbaar via diverse invalswegen. Op minder dan 10 minuten bereikt u het stadscentrum van Genk, Hasselt en Bilzen. Het project bevindt zich op een boogscheut van het Marktplein en de kerk. De openbare diensten, scholen, de middenstand- en horecazaken zijn allen te bereiken op wandelafstand.
In dit vervolgproject van Cocoon I bieden wij 8 tweeslaapkamerappartementen te huur aan met elk een eigen autostaanplaats en een ruime tuin op het gelijkvloers of een groot terras op de eerste verdieping. De appartementen worden volledig afgewerkt en zullen zeer degelijk en trendy ingericht worden. Het resultaat zal verbluffend zijn want elke vierkante meter wordt optimaal benut. De oppervlaktes van de appartementen variëren tussen 67 en 77 m2.

Aangezien elk appartement een privé inkom heeft en er geen gemeenschappelijke ruimten zijn in de residentie, wil dit zeggen dat er maandelijks geen gemeenschapskosten betaald dienen te worden.

U mag erop rekenen dat u zeer lage facturen voor verbruik van elektriciteit en verwarming zal ontvangen. Het gebouw voldoet immers aan de voorwaarden van een BEN woning (Bijna Energie Neutraal). De energie die nodig is, wordt uit groene energiebronnen gehaald. Bij normaal verbruik van elektriciteit kan de kost nihil zijn, vermits elk appartement voorzien is van eigen zonnepanelen. De verwarmingskosten zullen zeer laag zijn doordat de appartementen extreem goed geïsoleerd zijn.

We hebben momenteel geen appartement te huur in deze residentie

Op zoek naar een huurappartement en net te laat?

Niet getreurd! Regelmatig komen er appartementen vrij in zowel deze residentie als in residentie Cocoon I, de buur van Cocoon II. Wenst u op de hoogte gehouden te worden? Laat dan zeker uw gegevens achter via onderstaande knop.

Houd mij op de hoogte

Diepenbeek


Meer informatie of een bezichtiging?