Studentenhuis Kempus


Hasselt

Luxe studentenkamers en -studio's in Hasselt met een goede verbinding naar Diepenbeek.

Studentenhuis Kempus is een recent studentenhuis gelegen op de Kempische Steenweg te Hasselt, tussen de Kleine Ring en de Grote Ring. Met andere woorden: een ideale uitvalsbasis! De universitaire campussen van Hasselt en Diepenbeek liggen op wandel- en fietsafstand en zijn via het openbaar vervoer makkelijk en vlot te bereiken.

Deze nieuwbouw studentenkamers en -studio’s zijn volledig afgewerkt.

Blok A bevat in totaal 23 kamers, elk met een eigen badkamer en toilet. Op het gelijkvloers is er een gemeenschappelijke keuken ter beschikking van de studenten. De oppervlakte van de kamers varieert tussen de 19m2 en de 33m2. Klik hier om de grondplannetjes van de verschillende type kamers te bekijken.

Blok B en Blok C bevatten in totaal 22 studio’s, elk met een eigen badkamer, toilet en kitchenette. De studio’s hebben geen gemeenschappelijke ruimten. De oppervlakte van de studio’s varieert tussen de 30m2 en de 42m2. Enkele studio’s op het gelijkvloers zijn zelfs voorzien van een privé tuintje! Klik hier om de grondplannetjes van de verschillende studio’s te bekijken.

Er is een gemeenschappelijke fietsenstalling gratis ter beschikking van de studenten.
Om de auto te parkeren is er de mogelijkheid tot het huren van een standplaats achter het gebouw.

Ons studentenhuis is opgenomen in het kamerbestand van de UHasselt.

Om u een beeld te geven van ons studentenhuis kan u hieronder alvast een kort filmpje bekijken!

Bekijk filmpje

Academiejaar 2024-2025

Elk jaar begint de zoektocht naar een studentenstudio vroeger. Studentenstudio’s met eigen sanitair en kitchenette zijn tegenwoordig enorm gewild. Omdat studentenhuis Kempus dit te bieden heeft bent u hier op de juiste plaats!

Via mail bezorgen we u graag een up-to-date overzicht van de kamers en studio’s die vrijkomen tesamen met de prijzen. Zo kan u rustig de opties bekijken.

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk verder contact met u.

Vraag hier wat er vrij komt

Tips bij het zoeken naar een studentenstudio

Een studentenhuis uitkiezen kan een moeilijke beslissing zijn. Om u te helpen bij het kiezen van een studio lijsten we in onze blog alvast enkele tips op om u verder te helpen.

Tips lezen

Ontdek via deze link de mobiliteit rond de campussen in Diepenbeek en Hasselt.

Locatie


Meer informatie of een bezichtiging?