Parkeren in Hasselt


Een eigen parkeerplaats in het centrum van Hasselt? Zeker géén overbodige luxe!

Het zoeken naar een parkeerplaats in of nabij een stadscentrum betekent voor velen dagelijkse horror. Ook in Hasselt, de hoofdstad van de smaak middenin het hart van Limburg, is dit niet anders.

Toenemende schaarste van parkeerplaatsen zorgt voor frustratie

Steeds meer gezinnen bestaan de dag van vandaag uit tweeverdieners die minstens één en vaak ook twee of zelfs meerdere wagens in hun bezit hebben. Voor velen is het dan ook frustrerend om dagelijks te moeten zoeken naar een parkeerplaats in de buurt van hun woonst of werk. Ook indien u een uitstapje plant richting het centrum van Hasselt is de kans groot dat u meer dan u lief bent en tot grote ergernis op zoek bent naar een (gratis) parkeerplaats op wandelafstand van het centrum.

Betalend parkeren wordt de (dure) norm

Algemeen is het zo dat de binnenstedelijke parkeergelegenheid almaar schaarser wordt. Maar ook duurder. Het uiteindelijke doel van de stad Hasselt is immers dat er minder auto’s, zowel van bewoners als van bezoekers, langs de straten geparkeerd staan. Naar mening van de stad is parkeren in en rondom het stadscentrum momenteel nog veel te goedkoop. Ook die prijzen zullen dus gestaag worden opgetrokken om zo een graduele verschuiving in de vraag teweeg te brengen, gepaard gaand met een ‘verdringing’ van wagens naar (ondergrondse) betaalparkings.

De ultieme oplossing hiervoor? Een parkeerplaats kopen of huren. Voor bewoners enorm handig, voor beleggers een rendabele investering!

Slim investeren in uw eigen parkeercomfort

Een eigen parkeerplaats in het centrum van Hasselt? Zeker géén overbodige luxe dus als je het ons vraagt. Bent u ook die mening toegedaan en wenst u wel wat meer parkeercomfort kort bij de deur? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie omtrent onze huidige opportuniteiten te koop in Hasselt centrum.

Rendabel én zorgeloos investeren met een beperkt budget?

De steeds toenemende schaarste en stijgende vraag zorgt ervoor dat ook particuliere vastgoedinvesteerders meer en meer oog krijgen voor een investering in parkeerplaatsen.

Wij geven u alvast 5 redenen:

  • Financieel toegankelijke belegging: U kan reeds investeren met een beperkte hoeveelheid eigen middelen
  • U heeft weinig tot geen onderhoudskosten noch administratieve rompslomp
  • Het risico op leegstand op strategische locaties is erg gering
  • Op goede locaties kan u genieten van een zeer stabiel huurinkomen
  • Bovendien is uw investering inflatiebestendig en onderhevig aan meerwaardepotentieel met oog op de toekomst

Gelooft u wel in de kracht van investeren in onroerend goed op goede locaties, maar belegt u toch liever op een eenvoudige, zorgeloze manier? Dan is een investering in (een) parkeerplaats(en) zeker wel het overwegen waard.

Iets voor u?


Op zoek naar meer parkeercomfort in het centrum van Hasselt? Of interesse in een laagdrempelige, zorgeloze vastgoedinvestering met een stabiel huurrendement?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of huidige opportuniteiten.

Contacteer ons

Ontdek hier enkele van onze huidige projecten te Hasselt met ondergrondse parkeergelegenheid te koop: