Residentie Royal Nord


Hasselt

Voor heel wat Hasseltse fiets- en brommerliefhebbers is 'Royal Nord' een begrip. Het gebouw dat lange tijd dienst deed als fiets- en brommerwinkel op de Guffenslaan in Hasselt ruimt plaats voor een uniek appartementencomplex met handel.

Residentie Royal Nord is gelegen aan de kleine ring in Hasselt vlakbij het Kolonel Dusartplein. Het project bevindt zich in het stadscentrum van ‘de hoofdstad van de smaak’. De middenstand en horecazaken liggen op wandelafstand, evenals de openbare diensten (stadsbibliotheek, stadsdiensten,…) en het openbaar vervoer.

Residentie Royal Nord is een uniek project in hartje Hasselt. Dit modern woonproject, in hedendaagse architectuur, omvat 7 appartementen en 4 handelsruimten. De appartementen hebben een oppervlakte van 95 m² tot 222 m². Elk appartement is voorzien van een mooi en ruim terras. De oppervlakten van de handelsruimten liggen tussen 190 m² en 230 m². 

Voor wie parkeergelegenheid onmisbaar is bieden wij ruim 50 ondergrondse autostaanplaatsen te koop aan.

Eén appartement wordt terug te koop aangeboden. In het hartje van Hasselt, op de kleine ring, vinden we een prachtig appartement terug van 222 m2 met 2 terrassen met een totale oppervlakte van 100m2. Dit appartement werd afgewerkt met zeer hoogwaardige materialen.

Indeling appartement:
Inkomhal, gastentoilet, leefruimte met zithoek, cinema, en bureau. De cinema kan eventueel omgevormd worden tot derde slaapkamer. Verder is een moderne open keuken geïnstalleerd. De open keuken is zeer mooi afgewerkt met witte greeploze maatwerkkasten en een werkblad in composiet. De toestellen zijn van het merk Miele en er werd een Amerikaanse frigo en een wijnkoelkast voorzien. Verder werd er een inductiekookplaat geïnstalleerd en de dampkap werd ingebouwd in het werkblad. Deze prachtige keuken is eveneens voorzien van een stoomoven, combi-oven, vaatwasser en dubbele spoelbak.
Vanuit de keuken en de nachthal heeft u een mooi zicht op het gedeeltelijk overdekte dakterras/daktuin.
Via de prachtige nachthal komt u aan in de twee ruime slaapkamers met eigen badkamer en een apart toilet. De badkamer, aangrenzend aan de master bedroom is voorzien van een vrijstaand design ligbad, een inloopdouche met regenkop en een dubbele wastafel. De tweede badkamer is voorzien van een inloopdouche met regenkop en een enkele wastafel.
Het appartement is uitgerust met een domoticasysteem dat aangesloten is op de alarminstallatie en een centraal audiosysteem.
In de ondergrondse garage vinden we nog 2 garageboxen terug en een privé kelderberging (deze zijn inbegrepen in de prijs).

Wij bieden nog enkele ondergrondse autostaanplaatsen te koop aan.

Garage Opp. Opp. terras Slpk. Plan
-1 x x x Plan -1
-2 x x x Plan -2

Hasselt