Misoni


Hasselt

Ten zuid-westen van het stadscentrum van Hasselt ligt het exclusief woonproject Residentie Misoni: een kleinschalige residentie met een sublieme ligging. Rust en groen, op wandelafstand van hartje Hasselt.

“Appartementen of villa-woningen?”

Net buiten de drukte van het Hasseltse stadscentrum, op de hoek van de Schoolstraat en de Fonteinstraat in Runkst, realiseren we Residentie Misoni. Hoewel het straatbeeld anders doet vermoeden, omvat de residentie twee kleinschalige appartementsgebouwen met elk slechts 5 à 6 appartementen. In werkelijkheid lijken het echter twee riante villawoningen… Exclusief en rustig wonen dus.

Sublieme ligging nabij het stadscentrum

Het kleinschalige en prestigieuze project heeft niet enkel een moderne luxe-uitstraling maar heeft een schitterende ligging, op wandelafstand van de binnenstad. Ontspanning, cultuur, de vele winkels en scholen, … liggen binnen handbereik. In enkele minuten bereikt u ook via de St.-Truidersteenweg de vele invalswegen naar de stad. Heerlijk wonen met al het comfort dat u nodig heeft!

Hoogwaardige afwerking naar wens

Ieder individueel appartement voorzien worden van een hoogwaardige afwerking, volledig naar de wensen van onze koper. De bouw van het project zit reeds in vergevorderde fase, waardoor u meteen kan starten met het maken van uw keuzes (vloeren, badkamer, keuken, …). U kiest dus zelf uw interieur naar eigen smaak, wij doen de rest en leveren graag op korte termijn uw nieuwe droomappartement op.

Enkele troeven:

– Uitstekende ligging aan de rand van het Hasseltse stadscentrum
– Rustige woonomgeving met groene tuinen
– Vlotte bereikbaarheid met openbaar vervoer of auto
– Duurzame materialen, laag energieverbruik
– Ervaren ontwikkelaar met sterke visie op kwalitatief wooncomfort
– Enorm veel lichtinval dankzij grote raampartijen
– Ruime leefterrassen en/of groene stadstuintjes
– Voldoende ondergrondse autostaanplaatsen en extra ruime kelderbergingen
– Interieur volledig naar wens van onze klanten
– Hoogwaardige afwerkingsgraad

Locatie