Gloednieuwe ING Client House Hasselt geopend in Residentie Uilenspiegel


Uilenspiegel Citycenter Residence

Residentie Uilenspiegel is één van onze prestigieuze nieuwbouwprojecten op een absolute toplocatie in het centrum van Hasselt. De gloednieuwe stadsparel vormt een meer dan waardige vervanging van het voormalige charmante stadscafé Café Uilenspiegel, op de welbekende stadshoek aan de “Luikerpoort”.

Centjes in plaats van pintjes

Ook ING liet zich destijds reeds charmeren door ons project en besloot haar Hasseltse kantoren op zowel de Kleine als de Grote Ring te zullen sluiten. Zo werd enkele jaren geleden reeds het plan uitgewerkt om het voltallige personeel en diensten voortaan te centraliseren op het gelijkvloers, verdieping 1 en 2 van Residentie Uilenspiegel. En zo maakten pintjes plaats voor centjes… Met haar gloednieuwe en innovatieve bankconcept ‘ING Client House’ wil ING uitpakken op deze absolute toplocatie te Hasselt en zitten ze gebeiteld voor de toekomst.

Bekijk hieronder alvast het introductiefilmpje van het nieuwe ING Client House Hasselt in Residentie Uilenspiegel :

Comfortabel parkeren

Gezien de parkeergelegenheid in Hasselt steeds schaarser (en duurder) wordt, hebben we Residentie Uilenspiegel voorzien van 3 ondergrondse niveaus met voldoende parkeergelegenheid. 2 niveaus werden voorzien voor medewerkers van het ING Client House.

Wenst u ook comfortabel te kunnen parkeren op deze droomlocatie in hartje Hasselt?

Momenteel kunnen wij nog slechts enkele ondergrondse parkeerplaatsen te koop aanbieden in Residentie Uilenspiegel.
Interesse? Wees er dan snel bij en neem vrijblijvend contact met ons op voor meer info.
Wij maken graag tijd voor u vrij.

Contact opnemen