Instapklaar 2 slaapkamer appartemement


Genk

Instapklaar, energiezuinig 2 slaapkamer appartement nabij centrum Genk

Op een boogscheut van centrum Genk vinden we op de Stalenstraat 247 dit instapklaar 2 slaapkamer appartement terug. Tal van leuke ontbijt en lunchzaakjes, de bakkerij en de Wara bevinden zich op wandelafstand.

Het appartement dateert van 1994 en onderging een 5-tal jaar geleden een grondige renovatie: de vloeren, de badkamer en de keuken werden vernieuwd. In 2014 werd er een nieuwe gasketel geïnstalleerd. De ramen zijn van PVC en voorzien van dubbele beglazing, de dakramen zijn van hout, eveneens voorzien van dubbele beglazing. De elektriciteit is conform de AREI, het appartement is asbestveilig en het EPC-label bedraagt B – 185 kWh / (m² jaar).

De bewoonbare oppervlakte van het appartement bedraagt 106m² en bevindt zich op de 3de verdieping.

 

INDELING:
Ruime woon- en eetkamer. Het terras ligt aan de voorzijde van het appartement. Tussen de woonkamer en de keuken is er een vestiaire voorzien en een apart toilet. De keuken is voorzien van een keramische kookplaat, vaatwasmachine, koelkast, diepvries en tal van opbergkasten. Naast de keuken is er een berging, waar aansluiting is voor wasmachine.

De trap naar boven geeft toegang tot de 2 slaapkamers en de badkamer voorzien van inloopdouche en meubel met enkele lavabo.

Bij het appartement hoort een ruime garagebox en een kelderberging, die voldoende opbergruimte biedt.
Achter het gebouw bevindt er zich een gemeenschappelijke tuin, waar gebruik van mag gemaakt worden.

 

EXTRA INFO:
Woongebied – geen verkavelingsvergunning – stedenbouwkundige vergunning verkregen – geen voorkooprecht – geen rechterlijke herstelmaatregel opgelegd – geen dagvaarding uitgebracht

Ilona Dörge
0477 64 01 17
ilona@vercammenwoonprojecten.be

Locatie


Meer info over dit pand?