Luxueus villapark 'Sterrenwacht' al voor de helft uitverkocht


Eén van de meest exclusieve wijken van Limburg

De bouwwerken van het luxueuze villapark ‘Sterrenwacht’ in Bolderberg zijn officieel gestart. Het woonconcept omvat maar liefst 18 exclusieve bouwgronden in één van de meest exclusieve straten van het dorp, bedoeld voor state-of-the-artwoningen tot wel 2 miljoen euro. “Een unicum in Limburg”.

De komende jaren zal het residentiële karakter van Bolderberg alleen maar toenemen, en daar speelt het gloednieuwe woonproject ‘Sterrenwacht’ in de gelijknamige straat zeker een rol in. Zo stonden maar liefst 18 bouwgronden van 14 tot wel 24 are te koop, met intussen nog maar 9 gronden beschikbaar.

Buitengewone kans, midden in het groen

De bouwgronden liggen midden in een bosrijk gebied èn op een boogscheut van Hasselt. Een woning in ‘Sterrenwacht’ betekent omzoomd zijn met prachtige natuur en statige bomen, in alle rust en privacy. Opvallend is dat vooral een jonger publiek van dertigers en veertigers interesse heeft.

Woonparkgebied zonder bouwverplichting

De verkoop van de luxueuze percelen verloopt dan ook vlot!
Kandidaat-kopers maakten zich in het begin nog wat zorgen, omdat ‘Sterrenwacht’ in een woonparkgebied gelegen is. Dat maakt dat je hier en daar rekening moet houden met enkele beperkingen in bijvoorbeeld de aanplanting. Intussen blijkt dat die vrees voor restricties haast onnodig is, want al heel wat bouwprojecten werden goedgekeurd en de eerste bouwwerken zijn gestart. Dat betekent dat we binnen nu en de komende twee jaren zeker beweging zullen zien. Maar de kopers kiezen zelf wanneer en met welke aannemer en architect ze zullen bouwen. Voor ‘Sterrenwacht’ is er geen bouwverplichting, waardoor alle toekomstige inwoners op hun gemak hun plannen kunnen finaliseren.

Uitzonderlijke en schaarse bouwgronden

In het begin waren buurtbewoners vooral verbaasd over de komst van ‘Sterrenwacht‘. ‘Zou zo’n villapark wel aanslaan?’, klonk het vaak. Maar het feit dat al meer dan de helft van de achttien bouwgronden intussen verkocht zijn, bewijst het succes. De type bouwgronden die je hier vindt, zijn zeer uitzonderlijk en schaars. Maak je van die bouwgronden samen één residentieel villapark met state-of-the-artwoningen tot wel 2 miljoen euro en die tot in de puntjes zijn afgewerkt, dan heb je een unicum in Limburg.

Meer informatie over Sterrenwacht?


Ontdek meer informatie en alle beelden op onze projectpagina.

Projectpagina

Interesse in 1 van de villagronden?


Onze bouwgronden vliegen de deur uit.
Om u als toekomstige eigenaar een idee te geven van wat er mogelijk is in het villapark hebben wij samen met onze architect enkele voorbeeldwoningen uitgewerkt waarvan we renders van zowel binnen als buiten beschikbaar hebben. Graag bekijken we samen met u de mogelijkheden en bespreken we adviseren we u graag!

Maak hier een afspraak