Op zoek naar een appartement in regio Limburg?


Verwacht u aan een gepersonaliseerde dienstverlening ...

Ben je op zoek naar een gepersonaliseerd appartement met een groot wooncomfort en een hoge afwerkingsgraad? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Bij de standaardinrichting en -afwerking richten wij ons reeds tot de meest veeleisende klant. Door de tijdloze vormgeving en het gebruik van duurzame materialen gaat uw inrichting moeiteloos generaties mee. Tijdloze schoonheid, maar vooral ook kwaliteit zijn eigen aan elk appartement dat wij u kunnen aanbieden. Uiteraard garanderen we onze klanten een optimaal intern comfort en lagere energiekosten door uitmuntende isolatie van vloeren & muren, conform de laatste energienormen.

Bij Ivo Vercammen Woonprojecten staan we gekend om onze gepersonaliseerde dienstverlening. De indeling alsook interieur-afwerking kan volledig op maat gebeuren, op basis van uw behoeften en uw persoonlijke smaak. Bij wijze van spreken is alleen de positie van de buitenmuren vastgelegd, daarbuiten zijn zowat alle opties bij onze appartementen mogelijk. In dialoog met onze specialisten kiest u voor bijkomende elementen bovenop de basisuitwerking: massief parket, domotica, airconditioning, schilderwerken, maatwerk, haard, …

Het resultaat is uw eigen, uniek appartement met een totaalinterieur dat volledig aansluit bij uw persoonlijke wensen en behoeften. Benieuwd? Bekijk maar eens onze huidige projecten! Voor meer informatie kan u ons steeds vrijblijvend contacteren.