Vercammen Woonprojecten in een nieuw jasje


Hoe fijn vinden we het om zo nu en dan nieuwe kleren te kopen of naar de kapper te gaan, even een opfrisbeurt. En zo geldt dit ook voor ons! Wij verzorgen niet enkel de ontwikkeling van nieuwe projecten, maar ook zelf blijven wij graag in ontwikkkeling om het steeds beter te doen. Om deze ontwikkelingen te doen passen bij onze stijl en manier van werken hebben we er dan ook voor gekozen om ons logo in een nieuw jasje te steken.

Hetzelfde team: Ivo Vercammen & co

Oprichter en bestuurder Ivo Vercammen werkt natuurlijk al lang niet meer alleen. Waar hij zich 25 jaar geleden quasi in zijn eentje ontfermde over ‘zijn’ nieuwbouwprojecten, werd Ivo door de jaren heen omringd door een complementair en hecht team. Ieder van ons heeft zijn of haar specialisatie, maar allen delen we eenzelfde passie: het ontwikkelen van hoogkwalitatief vastgoed voor onze klanten.

Dezelfde naam, dezelfde familiale waarden en normen

Zoals je ziet blijven onze kleuren hetzelfde, alsook de naam voor het grootste deel.
Ivo Vercammen Woonprojecten wordt voortaan Vercammen Woonprojecten, kort maar krachtig.

De verkorting van de naam is er gekomen omdat sinds enkele jaren ook de tweede generatie reeds actief is in ons bedrijf. Met kinderen Maxime en Vitto Vercammen kan de naam ‘Vercammen Woonprojecten’ gerust nog vele jaren blijven voortbestaan. Aan onze bedrijfsnaam zouden we dan ook niet willen raken.

Bovendien uiten onze familiale waarden en normen zich zeer sterk in onze dagdagelijkse werking, resulterend in het warme persoonlijke contact dat we trachten te onderhouden met ieder van onze klanten. Hier zijn we terecht fier op en willen we heel graag om bekend blijven staan!

Wat verandert er voor u als klant?

Het nieuwe jaar 2022 had voor ons een nieuw logo in petto. Wat er voor u als klant verandert? Niets, integendeel! Hetzelfde team blijft u gepassioneerd en met kennis van zaken van dienst zijn. Laat de opfrissing van ons logo echter wel blijk geven van onze sterke ambities naar de toekomst toe. We blijven dan ook geen moment stilstaan en zijn achter de schermen steeds op zoek naar verbetering op vlak van kwaliteit, in onze projecten, in onze dienstverlening, in onze manier van werken, … En dat altijd met één onderliggende ambitie: u als klant iets speciaals aanbieden.

De beste kwaliteit én persoonlijke klantenbegeleiding

Voor het in vervulling doen gaan van uw woondromen of uw wens om kwalitatief te investeren in vastgoed, blijft u bij ons dus nog steeds aan het juiste adres. Wij richten ons tot de meest veeleisende klant en leggen de lat hoog wat betreft de kwaliteit van onze projecten en onze dienstverlening. Ieder van onze klanten mag een persoonlijk advies en echt maatwerk verwachten! Welke behoeften u ook heeft, of welke wensen u ook voor ogen heeft.

Kennismaken?


Zou u graag meer zien van ons en onze nieuwe ontwikkelingen? Alles start natuurlijk met een vrijblijvende kennismaking.
Stilaan op zoek naar een nieuwe woonst of interesse in een kwalitatieve vastgoedinvestering?
Neem gerust even contact met ons op en wij helpen u met veel plezier verder!

U kan ons ook steeds volgen op Facebook en Instagram en als eerste op de hoogte blijven van de vorderingen
van onze lopende projecten, de lancering van nieuwe projecten, unieke panden of investeringsopportuniteiten,
nieuwigheden betreffende ons team, …

Wij kijken er alvast naar uit u in de nabije toekomst van dienst te mogen zijn!

TOT GAUW!

Team Vercammen Woonprojecten