Ons kantoor breidt uit!


Na de vernieuwing van onze huisstijl eerder dit jaar, hebben we nog een fantastisch nieuwtje: ons kantoor op de Thonissenlaan te Hasselt breidt uit! Om u in de toekomst nog aangenamer te kunnen ontvangen en nog beter van dienst te kunnen zijn, wordt onze stek maar liefst dubbel zo groot!

Dubbel zoveel ruimte

Door het nieuwe pand met ons huidige kantoor (+/- 150 m2) te verbinden, zullen we over zo’n 315 m2 beschikken. Meer dan dubbel zo groot dus. Op die manier hopen we u natuurlijk nog aangenamer te kunnen ontvangen en uiteraard ook nog beter van dienst te kunnen zijn!

Zo zal ons nieuwe kantoor aan de straatzijde een royale inkombalie/receptie krijgen waar u persoonlijk zal worden ontvangen en worden voorzien van de eerste, nodige informatie. Verder komt er ook een nieuwe, luxueuze vergaderzaal om discrete besprekingen met u als klant/partner in alle rust en privacy te kunnen laten plaatsvinden. De ingebouwde bar naast de vergaderzaal kan zorgen voor wat benodigde ontspanning na de werkuren en zal van nut zijn tijdens netwerkevents. Achteraan komen er nog enkele nieuwe bureauruimtes voor een verhoogd comfort van onze medewerkers.

De werken zijn reeds gestart

Het gedeelte dat Vercammen Woonprojecten bij het huidige kantoor zal verbinden, diende tot voor kort als showroom voor keukenleverancier ‘Bulthaup’. Na enkele maanden van voorbereiding, samen met onze vaste interieurpartners YP Eurofix en Ardein Architecten, zijn de afbraakwerken afgelopen week gestart met als doel het pand een nieuwe indeling te kunnen geven, volledig naar onze eigen stijl en behoeften. Het gloednieuwe interieur zal, in lijn met onze projecten, uiteraard voorzien worden van de nodige klasse-uitstraling; een chique en tijdloos design, afgewerkt met hoogwaardige materialen.

De beste kwaliteit én persoonlijke klantenbegeleiding

Voor het in vervulling doen gaan van uw woondromen of uw wens om kwalitatief te investeren in vastgoed, blijft u bij ons dus nog steeds aan het juiste adres. Wij richten ons tot de meest veeleisende klant en leggen de lat hoog wat betreft de kwaliteit van onze projecten en onze dienstverlening. Ieder van onze klanten mag een persoonlijk advies en echt maatwerk verwachten! Welke behoeften u ook heeft, of welke wensen u ook voor ogen heeft.

Graag kennismaken met ons?


Zou u graag meer zien van ons en onze nieuwe ontwikkelingen? Alles start natuurlijk met een vrijblijvende kennismaking.
Stilaan op zoek naar een nieuwe woonst of interesse in een kwalitatieve vastgoedinvestering?
Neem gerust even contact met ons op en wij helpen u met veel plezier en een persoonlijk advies verder.

U kan ons ook steeds volgen via social media, zowel Facebook, Instagram als LinkedIn,
om steeds als eerste op de hoogte blijven omtrent onze lopende projecten, de lancering van nieuwe projecten,
unieke panden of investeringsopportuniteiten, nieuwigheden betreffende ons team/kantoor, …

Wij kijken er alvast naar uit u in de nabije toekomst van dienst te mogen zijn!

TOT GAUW!

Team Vercammen Woonprojecten