Wij zijn zeer trots te melden dat wij als finalist zijn gekozenvoor de 'Vokaward - Vastgoed Award' in de categorie Residentieel Vastgoed!

Finalist Voka Vastgoed Awards - Residentieel Vastgoed


Voka

Voka – Kamer van Koophandel is het grootste en meest dynamische ondernemersnetwerk in Vlaanderen. Het vertegenwoordigt de belangen van ondernemingen tot op het hoogste niveau. Voka zorgt ervoor dat we als onderneming verbonden zijn, verdedigd en versterkt worden door van het netwerk van de 18.000 leden met groeiambities.

Vokawards

Voka – Kamer van Koophandel Limburg reikt jaarlijks tal van awards (Vokawards) uit in verschillende categorieën. Dit om haar leden die de ‘extra mile’ gaan in de kijker te zetten en te belonen met hun geleverde prestaties van het afgelopen jaar. Een bekroning tot Vokaward winnaar wordt door de (Limburgse) ondernemingswereld gekoesterd omwille van de regionale bekendheid.

Dit jaar, op 10 november 2022, zal voor het eerst ‘De Vastgoed Award’ worden uitgereikt.

De Vastgoed Award'22

De ‘Vokaward – Vastgoed Award‘ zal worden uitgereikt binnen drie categorieën: residentieel vastgoed/verblijfsaccomodatie, bedrijfsvastgoed en publiek vastgoed. Dit niet met de focus op het architecturale aspect, maar wel op innovatieve vastgoedontwikkeling in Limburg.

Op basis van 40 sterke dossiers selecteerden een jury vol experten maar liefst 9 genomineerden, oftewel 3 per categorie.

Wij van Vercammen Woonprojecten zijn zeer trots te melden dat wij 1 van de 3 finalisten zijn in de categorie Residentieel Vastgoed! Wij zijn genomineerd met ons project Angelahof in het centrum van Diepenbeek.

Motivering van de jury over project Angelahof

“Deze ontwikkeling speelt in op de trend van vergrijzing en steeds toenemende nood aan ouderenzorg, een uitdaging voor elk lokaal bestuur. Het project ligt in de kern van Diepenbeek en maakt deel uit van een cluster met een school en kinderopvang. Er is samenwerking tussen verschillende doelgroepen, jong en oud. Hier zit potentieel tot uitwerking van het intergenerationeel aspect van stadsontwikkeling.

De bestaande kloostersite werd getransformeerd naar een hedendaagse en maatschappelijk relevante invulling. Bijkomende pluspunten zijn het openstellen van groen, kloostertuin en ingerichte publieke ruimtes aan de Diepenbekenaar. Ook de kapel van het klooster werd gerenoveerd en voor medegebruik opengesteld. De site fungeert als groene verblijfsruimte en als voetgangersverbinding in het centrum van Diepenbeek.”

Duimen maar!


De uitreiking van de Vokaward – Vastgoed Award zal doorgaan op 10 november 2022.
Wij van Vercammen Woonprojecten hopen op de winst!