Investeer kwalitatief, rendabel én zorgeloos dankzij onze verhuurservice


Wenst u uw bij ons aangekochte pand te verhuren?

Er zijn honderd en één redenen om een woning of appartement te verhuren. Vaak gaat het om strategische redenen zoals een investering, maar soms is het een gevolg van omstandigheden. Ivo Vercammen Woonprojecten neemt u met plezier de 1ste verhuring van uw bij ons aangekochte pand uit handen!

Bij een verhuur komt heel wat kijken. Daarom kunnen wij uw verhuur van A tot Z in goede banen leiden. Het grote voordeel van uw eigendom te verhuren via Ivo Vercammen Woonprojecten is dat wij het pand, de residentie, de streek en het cliënteel als geen ander kennen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Publiciteit

Publiciteit is 1 van de voornaamste zaken bij het verhuren van een pand. Er zijn veel manieren om de aandacht op uw pand te vestigen, en van al die manieren maken wij intensief gebruik. Op die manier bereiken wij een maximum aan kandidaat-huurders, zowel zij die gericht op zoek gaan als zij die net in de buurt zijn.

  • Online: wij adverteren op verscheidene immosites en eveneens op onze eigen website
  • Offline: wij brengen aan de buitenzijde van uw pand een herkenbaar en goed leesbaar V-bord aan, spreken ons netwerk aan, mond-tot-mondreclame, referenties van andere projecten

Bezichtigingen

Als investeerder kan u vaak zelf niet de nodige tijd vrijmaken in uw drukke agenda om bezichtigingen te doen met geïnteresseerden en u hierop voor te bereiden. Geen probleem, ook dit doen wij voor u! Wij behandelen de binnenkomende aanvragen, screenen op kwalitatieve huurders en maken persoonlijk kennis bij ons op kantoor of via een bezichtiging ter plaatse.

Op die manier hebben we persoonlijk contact met de geïnteresseerde(n) en kunnen wij als geen ander inschatten en adviseren welke kandidaat past bij uw pand.

Administratie

Als investeerder is het vaak niet helemaal duidelijk wat er allemaal komt kijken bij een verhuring of welke documenten u in orde dient te brengen. Om u deze zorgen te ontnemen ontfermen wij ons over de nodige administratie. Wij zorgen voor:

  • de oplijsting van de kandidaat-huurders
  • opmaak en registratie van de huurovereenkomst
  • opmaak en registratie van de plaatsbeschrijving
  • opmaak en in orde brengen van de overnamedocumenten voor de nutsvoorzieningen

Heeft u ook interesse in een kwalitatieve en rendabele vastgoedinvestering zonder zorgen?

 

Contacteer ons gerust voor meer informatie of een persoonlijke afspraak bij ons op kantoor ter nadere kennismaking.

Wij luisteren graag naar uw doelstellingen en geven u graag een passend en vrijblijvend investeringsadvies.