Mijn stage bij Vercammen Woonprojecten


Voorstelling van mezelf

Hey iedereen, mijn naam is Jolien Segers. Ik ben 23 jaar oud en momenteel doe ik mijn stage bij Vercammen Woonprojecten. Ik ben een vrolijk en enthousiast persoon die graag van het leven geniet. Momenteel volg ik een bacheloropleiding Bedrijfsmanagement met als specialisatie Vastgoed en Verzekeringen aan hogeschool Thomas More in Geel. Als onderdeel van mijn opleiding moet ik 13 weken stage lopen om praktijkervaring op te doen.

Ik ben altijd al gefascineerd geweest door woonprojecten omdat je hierbij het hele proces van begin tot eind kunt volgen. Tijdens mijn zoektocht in Limburg kwam ik al snel uit bij Vercammen Woonprojecten. Toen ik hun website bezocht, was ik onder de indruk van hun gerealiseerde projecten en hun werkwijze. De projecten stralen kwaliteit en ruimte uit en zijn ontworpen met indrukwekkende architectuur. Na het eerste telefonische contact voelde ik me ook direct welkom door het aangename gesprek.

Leermomenten

Momenteel bevind ik me halverwege mijn stage en er zijn al verschillende belangrijke leermomenten geweest. Zo heb ik meegeholpen met de openkotdag in Diepenbeek, wat een zeer leerrijke ervaring was. Daarnaast heb ik deelgenomen aan een gemeenschapsvergadering in een residentie, wat eerlijk gezegd een unieke ervaring was. Op de achtergrond ben ik bezig met het verdiepen in alle lopende projecten en de administratieve processen die daarbij komen kijken.

Bedrijfssfeer

Vanaf het eerste moment dat ik het bedrijf binnen stapte tot op heden kan ik alleen maar zeggen dat ik met mijn gat in de boter ben gevallen! Stuk voor stuk zijn het zeer vriendelijke en aangename mensen, met het hart op de juiste plaats. Ze doen hun uiterste best om mij van alles bij te leren en te laten zien, om zo mijn kennis en ervaring te verruimen.

Dankbaar

Ik ben enorm blij dat ik de kans heb gekregen om mee te lopen in een klein maar niet te onderschatten familiebedrijf! Op deze manier kom ik in aanraking met alle aspecten binnen projectontwikkeling, wat een zeer leerzame stage geeft.

Groetjes, Jolien!