Villa Vita Parc


Heusden-Zolder

Dit is een uniek project in Zolder Centrum, gelegen in een groene oase van rust.

Het project omvat 20 appartementen en drie praktijkruimtes. De flats hebben 1,2, of 3 slaapkamers en ruime terrassen met zicht op de natuur. Om de bewoners ook een kans te geven elkaar te ontmoeten in een ontspannen sfeer voorzien wij in Villa Vita Parc een grote gemeenschappelijke ruimte. Er wordt ook een petanquebaan aangelegd.

Residentie Villa Vita Parc biedt luxueus afgewerkte appartementen waar de bewoners zeker levenslang kunnen wonen. Daarom bieden wij onze klanten de mogelijkheid een appartement uit te zoeken en in te richten dat volledig aan hun behoeften voldoet. De klanten hebben inspraak bij de volledige afwerking van hun flat en worden hierin bijgestaan door de architect en de binnenhuisarchitect.

De appartementen zijn luchtig qua opbouw, gezond ademend dankzij de traditionele manier van bouwen en isolerend door de sterk doorgedreven vloer-, wand- en gevelisolatie. Uiteraard is er ook aan parkeermogelijkheid gedacht. Er worden ondergrondse en bovengrondse autostaanplaatsen aangeboden.

Wij garanderen u dat wonen in Villa Vita Parc, rust, ruimte en groen combineert met op wandelafstand de winkels en de openbare voorzieningen van Zolder-Centrum.

Praktijk-/kantoor-/handelsruimte Opp. Opp. terras Slpk. Plan

3

86 m²

16 m²

/ Plan

Locatie