Met trots stellen we u Residentie Vicus voor, super gelegen op wandelafstand van hartje Tongeren. Residentie Vicus omvat 26 BEN-appartementen en is geen nieuwbouwproject zoals vele anderen...

Vicus


Tongeren

Dankzij de combinatie van een bijzonder goede ligging, de moderne architectuur met tijdloze uitstraling, het vele groen in de omgeving en als kers op de taart de BEN-normen (Bijna Energie Neutraal) steekt dit project er met kop en schouders bovenuit in de regio.

Enkele troeven op een rijtje:

– BEN: Bijna-energieneutrale appartementen
– Zelfvoorzienend door gebruik groene energie
– Moderne, tijdloze architectuur met klasse-uitstraling
– Op een steenworp van historisch Tongeren
– Scholen, winkels en horeca vlakbij
– Overdekte privé-autostaanplaatsen
– Ruime privéterrassen
– Gemeenschappelijke groene stadstuin
– Openbaar vervoer dichtbij
– Vlotte verbinding met E313 en E40
– Fiscaal voordelig: fikse korting op onroerende voorheffing
– Bonus: slimme en toekomstbestendige investering

Reeds 70% verkocht!

De werken zijn volop aan de gang en inmiddels vond reeds 70% van de appartementen al een gelukkige eigenaar! Aarzel dus niet langer contact met ons op te nemen voor meer informatie. Bent u er nog tijdig bij, dan beschikt u daarenboven over de mogelijkheid het interieur en afwerking volledig op maat, naar eigen smaak en budget, door ons te laten uitvoeren. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

Heeft ook u interesse in een uiterst kwalitatief en toekomstbestendig maar vooral ook betaalbaar appartement met het nodige wooncomfort, op wandelafstand van de stad? Neem dan zeker even contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.

Kers op de taart: ‘BEN’ 

Vicus zal een uitgesproken energiezuinig en standingvol gebouw worden, waarbij een zeer laag energielabel, meer bepaald de BEN-norm (Bijna Energie Neutraal) wordt gehaald met toepassing van hernieuwbare energiebronnen. O.a. door het gebruik van vloerverwarming, fotovoltaïsche zonnepanelen, … zal u een uitmuntend wooncomfort ervaren.

Uw energiefactuur daarentegen blijft tot een absoluut minimum beperkt. Tegelijk zal u een fikse korting op de jaarlijkse onroerende voorheffing genieten. U investeert dus in uw nieuwe droomappartement en krijgt er als bonus diverse financiële maar ook interessante fiscale voordelen bij.

Ontdek hier alle voordelen van BEN.

Bezoek ons modelappartement! 

Over enkele weken zal ons modelappartement klaar zijn. Wens je de sfeer van residentie Vicus alvast te komen opsnuiven? Maak dan een afspraak en kom als één van de eersten langs om ons kijkappartement te bezichtigen!

Ik wens het modelappartement te bezichtigen

Kom langs op Nieuwbouwzondag 

Ook dit jaar doen we mee met Nieuwbouwzondag en stellen we ons project open voor het publiek op zondag 24 oktober tussen 13u en 17u! Graag ontvangen we u in ons modelappartement en leiden we u rond in de nog beschikbare appartementen.

De toegang is vrijblijvend en inschrijven is niet verplicht. Wens je toch zeker te zijn dat je meteen wordt verder geholpen? Laat het ons dan weten en maak een afspraak via onderstaande knop.

Afspraak maken Nieuwbouwzondag

Meer ontdekken over dit project? 

Bezoek de projectwebsite

Dronebeelden 10/2020

September 2021

Locatie