Met trots stellen we u Residentie Vicus voor, super gelegen op wandelafstand van hartje Tongeren. Residentie Vicus omvat 26 BEN-appartementen en is geen nieuwbouwproject zoals vele anderen...

Vicus


Tongeren

Dankzij de combinatie van een bijzonder goede ligging, de moderne architectuur met tijdloze uitstraling, het vele groen in de omgeving en als kers op de taart de BEN-normen (Bijna Energie Neutraal) steekt dit project er met kop en schouders bovenuit in de regio.

Enkele troeven op een rijtje:

– BEN: Bijna-energieneutrale appartementen
– Zelfvoorzienend door gebruik groene energie
– Moderne, tijdloze architectuur met klasse-uitstraling
– Op een steenworp van historisch Tongeren
– Scholen, winkels en horeca vlakbij
– Overdekte privé-autostaanplaatsen
– Ruime privéterrassen
– Gemeenschappelijke groene stadstuin
– Openbaar vervoer dichtbij
– Vlotte verbinding met E313 en E40
– Fiscaal voordelig: fikse korting op onroerende voorheffing
– Bonus: slimme en toekomstbestendige investering

Reeds 80% verkocht!

De werken vorderen vlot en inmiddels vond reeds 80% van de appartementen al een gelukkige eigenaar! Aarzel dus niet langer contact met ons op te nemen voor meer informatie, er zijn nog een aantal fantastisch mooie appartementen te koop, ideaal als eigen woonst of investering.

TIP: Bent u er nog tijdig bij, dan beschikt u (op dit moment!) daarenboven over de mogelijkheid de interieurafwerking volledig op maat, naar eigen smaak en budget, door ons te laten uitvoeren. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

Heeft ook u interesse in een uiterst kwalitatief en toekomstbestendig maar vooral ook betaalbaar appartement met het nodige wooncomfort, op wandelafstand van de stad? Neem dan zeker even contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.

Ik wens meer informatie

Kers op de taart: ‘BEN’ 

Vicus zal een uitgesproken energiezuinig en standingvol gebouw worden, waarbij een zeer laag energielabel, meer bepaald de BEN-norm (Bijna Energie Neutraal) wordt gehaald met toepassing van hernieuwbare energiebronnen. O.a. door het gebruik van vloerverwarming, fotovoltaïsche zonnepanelen, … zal u een uitmuntend wooncomfort ervaren.

Uw energiefactuur daarentegen blijft tot een absoluut minimum beperkt. Tegelijk zal u een fikse korting op de jaarlijkse onroerende voorheffing genieten. U investeert dus in uw nieuwe droomappartement en krijgt er als bonus diverse financiële maar ook interessante fiscale voordelen bij.

Ontdek hier alle voordelen van BEN.

Bezoek ons modelappartement! 

Update november 2021: Ons modelappartement is pas klaar! Wens je de sfeer van residentie Vicus alvast eens te komen opsnuiven? Maak dan een afspraak en kom als één van de eersten langs om ons kijkappartement te bezichtigen. Laat ons even uw gegevens achter voor een afspraak en wij contacteren u zo spoedig mogelijk!

Ik wens het modelappartement te bezichtigen

Meer ontdekken over dit mooie nieuwbouwproject? 

Bezoek ook eens de projectwebsite van Vicus!

Nieuwbouwzondag 24 oktober 2021

Locatie