OPEN KIJKDAGEN op za 26/6 & zo 27/6 van 13u tot 17u
voor het exclusief en instapklaar
luxe-penthouse-appartement!

U vindt uw nieuwe droomappartement in Residentie Tredici, een kleinschalig en prestigieus nieuwbouwproject op een toplocatie in het centrum van Hasselt. "Hasselt heeft het", net zoals dit project!

Tredici


Hasselt Centrum

Topligging hartje Hasselt, makkelijk bereikbaar

De Diesterstraat is gelegen in één van de mooiste buurten van Hasselt. Het prestigieus en kleinschalig woonproject Tredici is dan ook ideaal gelegen: net binnen de kleine ring, in één van de meest exclusieve en gezellige winkelstraten van Hasselt. Toekomstige eigenaars/bewoners zullen zich echter geen zorgen moeten maken om parkeergelegenheid in het stadscentrum: onder het nieuwbouwproject zijn voldoende autostaanplaatsen voorzien, zeer makkelijk te bereiken via de inrit aan de Thonissenlaan (vraag ons gerust naar de details).

U bevindt zich tegenover de welgekende Stijn Helsen Concept Store, vlak bij een kapper, apotheek, de Apple store… Net om het hoekje bevindt zich de Dr. Willemsstraat waar je met veel genot kan kuieren en winkelen. De O.L.Vrouwstraat met winkels als La Cosa, Optiek Bruyninx en nog veel meer ligt in het verlengde van de Diesterststraat. Maar Hasselt is niet enkel een trekpleister voor de fashion lover. Talrijke gezellige cafés, terrasjes, koffie-, champagne- en wijnbars liggen op een boogscheut van het project. Genieten is de boodschap!

NIEUW AANBOD !

Het exclusieve project Tredici omvat slechts enkele luxe-appartementen. Na een succesvolle verkoop hebben we momenteel een gloednieuw aanbod kunnen creëren met een volledig afgewerkt luxe-penthouse, voorzien van ondergrondse parkeergelegenheid, eenvoudig toegankelijk via de Thonissenlaan.

Een snel telefoontje volstaat om het prachtige penthouse, dat reeds tot in de puntjes werd afgewerkt, te komen bezichtigen.

Unieke kans: 1 luxe-penthouse-appartement op toplocatie

Uw oase van rust, in de binnenstad

In Residentie Tredici kunnen we momenteel een gloednieuw penthouse aanbieden. Als toekomstige eigenaar-bewoner zal u hier werkelijk thuiskomen in uw persoonlijke oase van rust, badend in wooncomfort, en dat middenin de binnenstad van Hasselt!

Hoogwaardige afwerking, puur wooncomfort

Het penthouse is tot in de puntjes voor u afgewerkt met zéér hoogwaardige materialen. Dankzij de royale plafondhoogten, mooie open leefruimten met veel lichtinval, een ruim en zonovergoten leefterras, … zal u een puur wooncomfort ervaren.

Een droom …

Exclusief wonen in hartje Hasselt is voor heel wat mensen een droom… Laat die droom voor u uitkomen en investeer in uw toekomst!
Interesse? Aarzel niet en neem snel contact met ons op via onderstaande knop of via 011 22 22 80. Het kost je slechts één telefoontje om een vrijblijvende afspraak/bezichtiging in te plannen.

Ik wil graag een afspraak

OPEN KIJKDAGEN

Op zaterdag 26 juni 2021 & zondag 27 juni 2021 van 13u tot 17u ben u van harte uitgenodigd voor onze kijkdag.

Op deze kijkdagen heeft u de mogelijkheid om ons exclusief en instapklaar luxe-penthouse-appartement in residentie Tredici in het hartje van Hasselt te bezichtigen.

De kijkdagen zullen verlopen mits inachtneming van de huidige coronamaatregelen.

Inschrijven is niet verplicht, dus kom gerust even langs. 

Eigen bewoning? Besparing van maar liefst 15% BTW mogelijk!*

Interesse in het penthouse in ons exclusieve project Tredici? Zou het bovendien (in de nabije toekomst) uw enige, eigen woonst kunnen betreffen? Dan hebben wij wellicht zeer goed nieuws voor u:

*Indien u aan de wettelijke voorwaarden voldoet kan u op dit moment uw nieuwe droomappartement in residentie Tredici aankopen aan 6% BTW in plaats van 21% BTW. Lees hier meer over deze tijdelijke gunstmaatregel en de voorwaarden.

Aarzel dus niet te lang en neem meteen contact met ons op voor meer informatie of advies.

App. Bewoonbare binnenopp. Opp. terras Slpk. Plan

Luxe penthouse-appartement met royale plafondhoogten en ruim, zonovergoten leefterras

124 m2

 25 m2

 2

Op aanvraag
te ontvangen /
te bezichtigen