Tredici


Hasselt Centrum

Hasselt heeft het! Zo ook ons prestigieus en kleinschalig nieuwbouwproject Residentie Tredici in de Diesterstraat, hartje Hasselt.

Topligging hartje Hasselt, makkelijk bereikbaar

De Diesterstraat is gelegen in één van de mooiste buurten van Hasselt. Het prestigieus en kleinschalig woonproject Tredici is dan ook ideaal gelegen: net binnen de kleine ring, in één van de meest exclusieve en gezellige winkelstraten van Hasselt. Toekomstige eigenaars/bewoners zullen zich echter geen zorgen moeten maken om parkeergelegenheid in het stadscentrum: onder het nieuwbouwproject zijn voldoende autostaanplaatsen voorzien, zeer makkelijk te bereiken via de inrit aan de Thonissenlaan (vraag ons gerust naar de details).

Exclusief wonen, genieten geblazen

U bevindt zich tegenover de welgekende Stijn Helsen Concept Store, vlak bij een kapper, apotheek, de Apple store… Net om het hoekje bevindt zich de Dr. Willemsstraat waar je met veel genot kan kuieren en winkelen. De O.L.Vrouwstraat met winkels als La Cosa, Optiek Bruyninx en nog veel meer ligt in het verlengde van de Diesterststraat. Maar Hasselt is niet enkel een trekpleister voor de fashion lover. Talrijke gezellige cafés, terrasjes, koffie-, champagne- en wijnbars liggen op een boogscheut van het project. Genieten is de boodschap!

NIEUW AANBOD !

Het exclusieve project Tredici omvat slechts enkele luxe-appartementen. Na een succesvolle verkoop hebben we momenteel een gloednieuw aanbod kunnen creëren met 2 luxe-appartementen, voorzien van ondergrondse parkeergelegenheid, eenvoudig toegankelijk via de Thonissenlaan.

Op het gelijkvloers, aan de voorzijde van Residentie Tredici, werd er ruimte voorzien voor een handelspand of kantoorruimte op een absolute toplocatie. Een snel telefoontje volstaat om het prachtige penthouse, dat reeds tot in de puntjes werd afgewerkt, of de handelsruimte te komen bezichtigen.

App. Bewoonbare binnenopp. Opp. terras Slpk. Plan

Handelspand / Kantoorruimte

72 m2 of 184 m2

 n.t.b. 

 –

Op aanvraag
te ontvangen /
te bezichtigen

Gelijkvloers luxe-appartement met royale plafondhoogten, veel lichtinval en charmant leefterras

113 m2

21 m2

2

Op aanvraag
te ontvangen /
te bezichtigen

Luxe penthouse-appartement met royale plafondhoogten en ruim, zonovergoten leefterras

124 m2

 25 m2

 2

Op aanvraag
te ontvangen /
te bezichtigen

Unieke kans: gloednieuw aanbod: 2 luxe-appartementen op toplocatie

Uw oase van rust, in de binnenstad

In Residentie Tredici kunnen we momenteel 2 gloednieuwe luxe-appartementen aanbieden. Als toekomstige eigenaar-bewoner zal u hier werkelijk thuiskomen in uw persoonlijke oase van rust, badend in wooncomfort, en dat middenin de binnenstad van Hasselt!

Hoogwaardige afwerking, puur wooncomfort

De luxe-appartementen zullen tot in de puntjes voor u worden afgewerkt met zéér hoogwaardige materialen. Dankzij de royale plafondhoogten, mooie open leefruimten met veel lichtinval, een ruim en zonovergoten leefterras, … zal u een puur wooncomfort ervaren.

Een droom …

Exclusief wonen in hartje Hasselt is voor heel wat mensen een droom… Laat die droom voor u uitkomen en investeer in uw toekomst!
Interesse? Aarzel niet en neem snel contact met ons op via 011 22 22 80. Het kost je slechts één telefoontje om een vrijblijvende afspraak/bezichtiging in te plannen.

Ik wil graag een afspraak

Eigen bewoning? Besparing van maar liefst 15% BTW mogelijk!*

Interesse in een appartement in ons exclusieve project Tredici? Zou het bovendien in de nabije toekomst uw enige, eigen woonst kunnen betreffen? Dan hebben wij wellicht zeer goed nieuws voor u:

*Indien u aan de wettelijke voorwaarden voldoet kan u op dit moment uw nieuwe droomappartement in residentie Tredici aankopen aan 6% BTW in plaats van 21% BTW. Lees hier meer over deze tijdelijke gunstmaatregel en de voorwaarden.

Aarzel dus niet te lang en neem meteen contact met ons op voor meer informatie of advies.

Locatie