Dit exclusieve project is uitverkocht.
Proficiat aan alle nieuwe eigenaars!

Residentie Tredici, een kleinschalig en prestigieus nieuwbouwproject op een toplocatie in het centrum van Hasselt. "Hasselt heeft het", zo zegt men... Maar wat dan gezegd van dit project?

Tredici


Diesterstraat 13, Hasselt centrum

Topligging hartje Hasselt, makkelijk bereikbaar

De Diesterstraat is gelegen in één van de mooiste buurten van Hasselt. Het prestigieus en kleinschalig woonproject Tredici is dan ook ideaal gelegen: net binnen de kleine ring, in één van de meest exclusieve en gezellige winkelstraten van Hasselt. Toekomstige eigenaars/bewoners zullen zich echter geen zorgen moeten maken om parkeergelegenheid in het stadscentrum: onder het nieuwbouwproject zijn voldoende autostaanplaatsen voorzien, zeer makkelijk te bereiken via de inrit aan de Thonissenlaan.

De residentie bevindt zich tegenover de welgekende Stijn Helsen Concept Store, vlak bij een kapper, apotheek, de Apple store… Net om het hoekje bevindt zich de Dr. Willemsstraat waar je met veel genot kan kuieren en winkelen. De O.L.Vrouwstraat met winkels als La Cosa, Optiek Bruyninx en nog veel meer ligt in het verlengde van de Diesterststraat. Maar Hasselt is niet enkel een trekpleister voor de fashion lover. Talrijke gezellige cafés, terrasjes, koffie-, champagne- en wijnbars liggen op een boogscheut van het project. Genieten is de boodschap!

Uw persoonlijke oase van rust, in de binnenstad

Als eigenaar-bewoner kan u hier werkelijk thuiskomen in uw persoonlijke oase van rust, badend in wooncomfort, en dat middenin de binnenstad van Hasselt! U leest het goed: dankzij de combinatie van de perfecte ligging, de kleinschaligheid van het project, de fantastische terrassen, … komt u werkelijk tot rust. Thuiskomen voelde nog nooit zo aangenaam!

Rijkelijke, hoogkwalitatieve afwerking

Het project werd tot in de puntjes afgewerkt met zéér hoogwaardige materialen. Puur maatwerk (lees: geen standaard lastenboek). Dankzij de zeer royale plafondhoogten, mooie open leefruimten met veel lichtinval, de ruime en zonovergoten leefterrassen, … ervaren de bewoners de puurste vorm van wooncomfort.