Tredici


Hasselt Centrum

Hasselt heeft het! Zo ook ons prestigieus en kleinschalig nieuwbouwproject Residentie Tredici in de Diesterstraat, hartje Hasselt.

Topligging hartje Hasselt, makkelijk bereikbaar

De Diesterstraat is gelegen in één van de mooiste buurten van Hasselt. Het prestigieus en kleinschalig woonproject Tredici is dan ook ideaal gelegen: net binnen de kleine ring, in één van de meest exclusieve en gezellige winkelstraten van Hasselt. Toekomstige eigenaars/bewoners zullen zich echter geen zorgen moeten maken om parkeergelegenheid in het stadscentrum: onder het nieuwbouwproject zijn voldoende autostaanplaatsen voorzien, zeer makkelijk te bereiken via de inrit aan de Thonissenlaan (vraag ons gerust naar de details).

Exclusief wonen, genieten geblazen

U bevindt zich tegenover Stijn Helsen Concept Store, vlak bij een kapper, apotheek, de Apple store… Net om het hoekje bevindt zich de Dr. Willemsstraat waar je met veel genot kan kuieren en winkelen. De O.L.Vrouwstraat met winkels als La Cosa, Optiek Bruyninx en nog veel meer ligt in het verlengde van de Diesterststraat. Maar Hasselt is niet enkel een trekpleister voor de fashion lover. Talrijke gezellige cafés, terrasjes, koffie-, champagne- en wijnbars liggen op een boogscheut van het project. Genieten is de boodschap!

Werkelijk een uniek aanbod!

Het exclusieve project omvat slechts enkele luxe-appartementen, waarvan er nog slechts één te koop is: het unieke penthouse-appartement wordt momenteel volledig afgewerkt te koop aangeboden! Lees verder voor meer info. Op het gelijkvloers, aan de voorzijde van Residentie Tredici, werd er ruimte voorzien voor een handelspand op toplocatie. Een snel telefoontje volstaat om het prachtige penthouse of de handelsruimte te komen bezichtigen.

App. Bewoonbare binnenopp. Opp. terras Slpk. Plan

Handelspand / Kantoor

184 m2

 n.t.b. 

 –

Op aanvraag
te ontvangen /
te bezichtigen

Penthouse-appartement

124 m2

 25 m2

 2

Op aanvraag
te ontvangen /
te bezichtigen

Unieke kans: Prachtig afgewerkt penthouse in hartje Hasselt !

Uw oase van rust, in de binnenstad

In Residentie Tredici bieden we momenteel het unieke penthouse-appartement te koop aan. Als enige appartement op de tweede, bovenste verdieping, zal u als toekomstige eigenaar-bewoner werkelijk thuiskomen in een oase van rust, en dat middenin de binnenstad van Hasselt!

Hoogwaardige afwerking, puur wooncomfort

Bovendien werd dit unieke penthouse-appartement reeds instapklaar en tot in de puntjes voor u afgewerkt met zéér hoogwaardige materialen. Dankzij de royale plafondhoogten, mooie open leefruimten met veel lichtinval, een ruim en zonovergoten leefterras, … zal u puur wooncomfort ervaren.

Een droom …

Exclusief wonen in hartje Hasselt is voor heel wat mensen een droom… Laat de droom van een prachtig penthouse-appartement in Hasselt voor u uitkomen en investeer in uw toekomst! Interesse? Aarzel niet en neem snel contact met ons op via 011 22 22 80. Het kost je slechts één telefoontje om een vrijblijvende bezichtiging in te plannen.

Ik wil graag een bezichtiging!

Locatie