Residentie Eyckendaelhof


Riemst

In de onmiddellijke omgeving van het woon- en zorgcenctrum Eyckendael vinden we 32 luxueuze assistentiewoningen terug in Serviceresidentie Eyckendaelhof.

In Serviceresidentie Eyckendaelhof zijn er nog slechts 2 prachtige appartementen te koop met elk 1 slaapkamer. Elk appartement is voorzien van een mooi en ruim terras waar u kan genieten van de groene omgeving. De appartementen zijn afgewerkt met duurzame materialen en door het plaatsen van grote ramen mag u rekenen op veel lichtinval. Er zijn 43 ondergrondse autostaanplaatsen voorzien en rond het gebouw is er eveneens voldoende parkeergelegenheid voor bezoekers en mindervaliden.

Op de benedenverdieping van het gebouw bevinden zich openbare diensten. Het Wit-Gele Kruis kreeg er zijn huisvesting en Familiehulp organiseert er een dagopvang voor senioren. ????De overige ruimten worden ingenomen door een huisartsenpraktijk en de Liberale mutualiteit. Met de aanwezigheid van deze diensten mag u verzekerd zijn dat u in goede handen bent en dat hulp nooit veraf is.

Verder kan er een zeer betaalbare dienstenovereenkomst getekend worden die in samenwerking met woon- en zorgcentrum Eyckendael opgesteld wordt. Met deze extra service bieden wij u 7/7 en 24/24 verzorging aan.

Bij de ontwikkeling van dit project hebben we ons gefocust op levenscomfort. Wij wilden voor u een thuis op maat creëren waar u nog een heel leven voor u hebt. De appartementen lijken op een normaal appartement maar er wordt rekening gehouden met uw woonbehoeftes: optimale doorgang, inloopdouche, brede deuren, ruime liften,…

Denkt u wel eens na over de ideale belegging? De realisatie van serviceresidentie Eyckendaelhof is ook voor investeerders een uitgelezen kans. Door de vergrijzing van onze samenleving neemt de vraag naar serviceflats razendsnel toe.

Stel niet alleen uzelf, maar ook uw familie gerust, en investeer in uw toekomst!

Nog twee appartementen te koop!

App. Opp. Opp. terras Slpk. Plan

App 1.11 – Verkocht

 67,55 m2

 4,90 m2

1

Appt. 1.11

App 2.3 – Verkocht

 77,96 m2

 7,27 m2

1

Appt. 2.3

Riemst