Donatello


Diepenbeek

Rustig gelegen in hartje Diepenbeek: Nieuw woongebied ‘Vilveldje’

Residentie Donatello bevindt zich middenin het centrum van Diepenbeek in het nieuwe woonuitbreidingsgebied ‘Vilveldje’, op een boogscheut van de markt en de kerk. De openbare diensten, scholen, sportcentra, supermarkten, winkels, gezellige cafés en restaurants zijn allen te bereiken op wandelafstand. 

Uitstekend centraal gelegen dus, maar toch rustig wonen. De site is zeer makkelijk bereikbaar via diverse invalswegen. Op 2 minuten rijden begeeft u zich op de E313, op minder dan 10 minuten bereik je de stadscentra van Hasselt, Genk en Bilzen.

Diepenbeek: aangenaam wonen, sport en natuur, amusement en beleving!

Voor natuurliefhebbers en fietsfanaten is Diepenbeek een fantastische woonomgeving. Het dorp bezit mooie uitgestrekte natuurgebieden met toffe wandelpaden en uitgestippelde fietsroutes. Ook voor fanatieke sporters heeft Diepenbeek geen geheimen. Zo biedt het Demerstrand biedt een zeer moderne en uitgebreide infrastructuur. 

Moderne architectuur met tijdloze klasse en kwaliteitsvolle afwerking

Residentie Donatello omvat 27 moderne nieuwbouwappartementen met een klassevolle, moderne en tijdloze architectuur. Bij de ontwikkeling van het project primeerde het wooncomfort van de toekomstige bewoners: perfecte zuid-oriëntatie, mooie terrassen en/of tuintjes, ruime en open leefruimten met enorm veel lichtinval dankzij de grote raampartijen.

Verder werd uitvoerig nagedacht over de nodige parkeergelegenheid en extra bergruimten. Als toekomstige eigenaar heb je de mogelijkheid om één of meerdere ondergrondse autostaanplaatsen aan te kopen, alsook een extra kelderberging.

Locatie