Donatello


Diepenbeek

Rustig gelegen in hartje Diepenbeek: Nieuw woongebied ‘Vilveldje’

Residentie Donatello bevindt zich middenin het centrum van Diepenbeek in het nieuwe woonuitbreidingsgebied ‘Vilveldje’, op een boogscheut van de markt en de kerk. De openbare diensten, scholen, sportcentra, supermarkten, winkels, gezellige cafés en restaurants zijn allen te bereiken op wandelafstand. 

Uitstekend centraal gelegen dus, maar toch rustig wonen. De site is zeer makkelijk bereikbaar via diverse invalswegen. Op 2 minuten rijden begeeft u zich op de E313, op minder dan 10 minuten bereik je de stadscentra van Hasselt, Genk en Bilzen.

Diepenbeek: aangenaam wonen, sport en natuur, amusement en beleving!

Voor natuurliefhebbers en fietsfanaten is Diepenbeek een fantastische woonomgeving. Het dorp bezit mooie uitgestrekte natuurgebieden met toffe wandelpaden en uitgestippelde fietsroutes. Ook voor fanatieke sporters heeft Diepenbeek geen geheimen. Zo biedt het Demerstrand biedt een zeer moderne en uitgebreide infrastructuur. 

Moderne architectuur met tijdloze klasse en kwaliteitsvolle afwerking

Residentie Donatello omvat 27 moderne nieuwbouwappartementen met een klassevolle, moderne en tijdloze architectuur. Bij de ontwikkeling van het project primeerde het wooncomfort van de toekomstige bewoners: perfecte zuid-oriëntatie, mooie terrassen en/of tuintjes, ruime en open leefruimten met enorm veel lichtinval dankzij de grote raampartijen.

Verder werd uitvoerig nagedacht over de nodige parkeergelegenheid en extra bergruimten. Als toekomstige eigenaar heb je de mogelijkheid om één of meerdere ondergrondse autostaanplaatsen aan te kopen, alsook een extra kelderberging.

Nog slechts 1 (model)appartement te koop!

Na een succesvolle verkoop hebben we momenteel enkel nog het mooie ‘kijkappartement’ te koop in Residentie Donatello. Betreft een ruim en lichtrijk 2-slaapkamer-appartement met een zuid-georiënteerd terras, gelegen op de tweede, bovenste verdieping. Ook een private kelderberging en ondergrondse autostaanplaats werden voorzien, makkelijk bereikbaar via de lift.

Bent u op zoek naar een gloednieuw, energiezuinig en 100% instapklaar appartement op een zeer gunstige locatie, waar u meteen én zorgeloos kan intrekken? Dan is dit wellicht uw unieke kans… Het appartement werd immers reeds tot in de puntjes voor u afgewerkt met kwalitatieve materialen, en mag gezien de vlotte verkoop nu ook verkocht.

Indien u graag meer informatie wenst en/of een bezichtiging ter plaatste wenst te plannen, geeft u ons gerust een seintje. We maken graag de nodige tijd voor u vrij. Geniet hieronder alvast van enkele mooie sfeerbeelden.

Ik wil graag meer informatie en/of een bezichtiging

App. Bewoonbare binnenopp. Opp. tuin/terras Slpk. Plan
MODELappartement 81,08 m2 10,56 m2 2 Bekijk hier het PLAN

Slimme vastgoedinvestering

Bent u op zoek naar een veilige en waardevaste investering, met de garantie op een mooi rendement?

Beschouw een aankoop in Residentie Donatello gerust als een doordachte vastgoedbelegging met oog voor de toekomst.

Vraag gerust naar onze visie hieromtrent, maar hieronder geven we u alvast 5 belangrijke redenen:

  1. Grote huurvraag naar kwalitatieve, ruime en energiezuinige nieuwbouwappartementen met zuid-gerichte terrassen en/of tuintjes
  2. Toplocatie: rustig gelegen in een nieuw woongebied in het centrum van Diepenbeek, op wandelafstand van werkelijk alle benodigde voorzieningen
  3. Instapklare residentiële nieuwbouwappartementen, na eindafwerking meteen klaar voor de verhuur, dus praktisch onmiddellijk huurrendement te realiseren na aankoopakte
  4. Indien gewenst: zorgeloze investering: verhuur en beheer door gespecialiseerde en betrouwbare partner op aanvraag.
  5. Hoog aantoonbaar netto huurrendement; investeringssimulatie vrijblijvend te ontvangen op aanvraag.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vrijblijvend investeringsadvies.

Ik wil graag meer info

Locatie