Belle Rose


Nieuwpoort

Residentie Belle Rose is een uniek kleinschalig project gelegen in het hartje van Nieuwpoort-stad, met zicht op de vernieuwde kaai met het Fonteinenplein als blikvanger.

De appartementen in residentie Belle Rose koppelen het uiterst praktische aan het absoluut aangename. Naast een hoogkwalitatieve afwerking en een centrale ligging staat Residentie Belle Rose immers garant voor ultiem woongenot. De gezellige buurt herbergt tal van etablissementen, voedings- en handelszaken. Residentie Belle Rose is tevens slechts een 800m van de prachtige zeedijk verwijderd en slechts 200 m van de vernieuwde jachthaven. De belangrijkste verbindingswegen garanderen een naadloze verbinding met het binnenland.

Voor meer informatie kan u ons vrijblijvend contacteren via het contactformulier onderaan of door te klikken op onderstaande knop. Wenst u graag een persoonlijke afspraak? Bel ons dan gerust meteen via 011 22 22 80. Wij helpen u graag gepast verder!

Neem contact
App. Opp. Opp. terras Slpk.

1.1 Verkocht

40,5 m²

/

1
1.2 Verkocht 51,5  / 2
2.1 Verkocht 40,5  / 1
2.2 Verkocht 51,5   / 2
3.1 59,5   ja 2
3.2 Verkocht 59,5  ja 2
Handel Verkocht 50 m²  /  /

Bezoek nu ook ons modelappartement!

Om u als toekomstige eigenaar-bewoner al eens te laten proeven van het wooncomfort dat Belle Rose te bieden heeft, maakten we reeds een modelappartement klaar. Indien u interesse heeft, kan u ons vrijblijvend contacteren voor een persoonlijke bezichtiging. Wij maken graag tijd voor u vrij!

Ik wil graag een bezichtiging!

Tweede verblijf aan de kust: een zee aan voordelen!

Lees er alles over in onze blog.

Nieuwpoort